13 kolovoza 2020


 izgleda da je ovaj avgust rešio da mi svaki dan započne i završi sa nekim drugim psom, ko zna šta će me danas zadesiti na ovaj petak trinaesti koji je pao u četvrtak. a sad da pokušam da se prisetim srede.

jutarnje trčanje nije bilo dugačko, nepun sat vremena i ne pamtim kada sam baš toliko sporo trčao, prosto kao da mi je neko vezao dva tega za noge i rekao "ajd polako". usput sam se setio one jedne godine kada sam bio toliko naložen na "treniranje" da sam kupio dva tega (kad smo već kod tegova jelte) od po 1.0kg marke energetics, pesak ušiven u tkaninu pa se to na čičak prikači na valjda ruke (?) dok se nešto vežba a ja sam to prikačio na noge tamo gde se nose nanogice i još sam u nekim cipeletinama za planinarenje otišao da po snegu trčim 21km u brdima, kuku budale, sva sreća nisam se povredio samo mi je tokom celog trčanja bilo "malo čudno". mislim da posle toga nijednom te tegove nisam uzeo u ruke, do pre minut kada sam ih izvukao na svetlost da bih video da li su po 0.5 ili 1.0kg, prosto mi je kilogram delovao previše. al eto.

i tako, po taktu đonija štulića (lavina kotrljajućih tegova, na nogamaaa) nekako otruptah tih 9km preko brdašceta pa nazad u grad, nažalost tamo gde sam ostavio biciklu nisam popio planiranu ceđenu pomorandžu jer drugarica radi drugu smenu pa sam ostao uskraćen za tih desetak minuta "bleje". 

no život je rešio da me veže za to mesto jer mi je posle posla drug javio da dođem po daske za pseću kućicu a drug radi bukvalno preko ulice od te ceđene pomorandže i onda sam ja tvrdoglavo odbijajući da zbog takve gluposti isterujem auto (i zatvaram pse u šupu) seo na bicikl pony (što ga Milijana gony) i poneo nekoliko tregera, pa sam te panele spustio na pedalu i vezao tregerima da miruju te sam zatim jelte tako dogurao biciklu 1.5km do kuće. kad bude gotovo biće i slike, za sad nema ništa pretpremijerno.

tako osoljen od popodnevnog sunca sam opet zakasnio na vožnju no nije ispalo loše, malo zvrnd levo zvrnd desno i valjda sam uspeo da odmorim noge za sutra tojest danas. imam dva sata do posla a od toga sat za aerobik pa ću da vidim šta će da ispadne. imam čitavih 66km trčanja u avgustu, smeši mi se još jedan anti-rekord :-) 

Nema komentara:

Objavi komentar