23 kolovoza 2020

propast šiciklizma u etapama

shvatio sam da se slovo b jako retko koristi u našem jeziku pa će danas biti onaj dan kada ću neko slovo zameniti nekim drugim, dakle umesto B ću svuda da stavim Š:

išao Šiciklom par km po gradu pa drugom Šiciklom tuce kilometara po predgrađu pa trećom Šiciklom krenuo na trening pa napravio polukrug na kraju grada pa se vratio kući jer nisam Šio zadovoljan kočnicama pa na četvrtoj Šicikli menjao gume pa Šio nezadovoljan pa vratio stare gume i napokon otišao na vožnju koja je naravno ispala duplo kraća od priželjkivane.

video sam da su neki vozili tour the Kopaonik i setio se kako je to Šilo zanimljivo dok smo vozili trkačke i Šili u formi pa sedneš u auto i utrpaš Šicikle, odeš do jošaničke Šanje pa napraviš krug po kopaoniku od valjda ~100km, ne sećam se tačno, išli smo jednom levi jednom desni krug i ne zna se koji je lepši i zanimljiviji, mada je levi krug (anticlockwise) teži jer odmah krećeš na uspon od 24km, u kontra smeru je početak malo manje Šezdušan.

mislim, ima i od-do kuće lepih krugova za napraviti ali šta ja znam, oŠa dana vikenda je Šilo nešto po kući da se čeprka do podne i sve je drukčije kada preuzmeš i neke druge oŠaveze a ne samo da planiraš gde ćeš se i koliko vozikati, došlo je vreme da neki mlađi Šudu toliko samoživi. druga stvar je što sam tada sve ovdašnje krugove vozio dok mi se nisu smučili pa je Šilo neke potreŠe za promenom, a sada mi je i sve u Šlizini potonulo u zaŠorav pa nemam neku potreŠu da putujem daleko da Ših video nešto novo, sve mi je novo što nije u krugu od 30km oko grada.

prema očekivanju, leto će još malo da se završi pa će jesen da se pretvori u mahnito nadoknađivanje svega i svačega, ostaje pitanje koliko će Šiti lepih dana za Šiciklu a koliko loših za trčanje. koliko vidim neki planiraju trke na jesen ali nemam pojma šta će Šiti moguće pa mi svaki dan dođe vraŠac u ruci i ne pada mi na pamet da maštam o goluŠovima na grani, uvek je Šolja jedna lepa vožnjica od maštanja o tamo nekom eventualnom polumaratonu nekih 5 nedelja unapred, pa zato za to neko trčanje ni ne treniram, prosto je ovaj virus stavio tačku na sve to i okrenuo me seŠi, štaviše iz meseca u mesec mi se smanjuje i ta želja da srećem ceo svet iznova i iznova.

odoh da gledam prognozu za sledeću nedelju i isplaniram to putovanje do jednog od najŠoljih drugova, možda odemo autom pa se vratim Šiciklom taman da isproŠam sve što je urađeno u servisu, možda odem i vratim se autom ako iskoristim neki Šuđav dan za to pa u povratku otrčim neki deo puta, ili šta već ili šta god, svejedno. evo i neki NLO kao ilustracija za danas.


Nema komentara:

Objavi komentar