28 kolovoza 2015

dva brda puta dva

ponedeljak i utorak smo radili oko kapije, brusili varili i dovlačili cevi i limove sa stovarišta.
nije ni čudo što me nije bilo na blogu, nisam ni uključivao kompjuter a kamoli sedao da pišem.


u sredu i četvrtak sam uspeo da između završnih radova (tipa gitovanje i premazivanje osnovnom bojom) odem na dva trčanja, oba puta u brda.


to je ta moja tura ili ruta, od periferije sa obale reke Jablanice preko brda do obale reke Gradac, i nazad. oba dana sam se spustio na Gradac istim putem i popeo "onim drugim", mada sam mogao i da promenim smer. početne tačke su 3km udaljene jedna od druge, jer nisam na istom mestu ostavio bicikl pony (što ga Milijana gony). aplikacija Strava (čudnog li imena!?) mi daje samo .gpx fajlove, pa ih onda uvezem u MapMyRun, pa ih izvezem u .kml formatu i samo tako mogu da otvorim više putanja odjednom u Google Earth, dok .gpx mogu da pogledam ili jednu stazu ili drugu, nikako obe. kaže da je prvog dana bilo 720m uspona ( i naravno isto toliko spusta, jer sam se vratio na isto mesto), a drugog dana 760m, dakle u dva dana kilometar i po uspona :-)

trčanja su bila 19 + 21km, a proseci tu negde malo ispod 6'/km, ipak ima puno kamenjara i uzbrdo i nizbrdo i staze su daleko od toga da se nazovu "brze". ukratko, nauživah se.




 

Nema komentara:

Objavi komentar