26 kolovoza 2016

petak

kao što su to novine već objavile, nakon trke sam otrčao još 3 dužine, samo jednu dnevno, a u četvrtak sam bio neodlučan šta da radim jer sam prošle nedelje vozio biciklu četvrtak+petak, prošetao se u subotu i osećao se svež i jak kao da mogu da ustrčim na Mesec u nedelju.

međutim sada je trka u nedelju UVEČE, pa se nisam brinuo što ću nešto otrčkarati i u četvrtak.
izbor je pao na brdske deonice od 4x800m, tako ih zovem mada su 910m 780m 870m 760m iz prostog razloga jer su tako raspoređena klizišta na tom usponu od 4km koji je već duže vremena van upotrebe.



"rezultatom" i nisam nešto zadovoljan jer ipak nisam bio odmoran, ali sam zadovoljan što sam završio trening prema planu. čak se nisam loše osećao, imao sam brzu frekvenciju koraka, pulsevi su se peli visoko, i osim tog osećaja u nogama "zar baš moram?" nisam imao nekih većih problema.

danas sam se vratio u onaj raspored od prošle nedelje pa sam otišao MTB-om dva i po sata da istražujem neke lokalne puteve.



najverovatnije nešto otreniruckam i sutra jer mi ova trka nije ni upola važna kao prethodna, biće to najobičnije polu(ne)umorno tempo trčanje na 10km.
mrzim popodnevne i večernje trke, pa to ti je.

skroz sam "jutarnji tip" i već sama pomisao da treba po mraku da se vraćam kući mi se gadi, da ne pominjem tuširanje u 23h i spavanje iza ponoći, fuj.
jedino ako nađemo tamo neko prenoćište, to bi moglo da izvadi stvar. mada je neopisivo smešno tražiti smeštaj na samo 100 i nešto kilometara od kuće!

Nema komentara:

Objavi komentar