10 kolovoza 2016

sunce



isplatilo se ustajanje u 5:00 i doček sunca na keju pored Kolubare. baš je simpatično kad ustaneš pre njega. pa kažeš, sunce se uspavalo.

nakon šetnje sam stigao i da doručkujem što znači da ću na trčanje krenuti 20 minuta ranije nego juče. evo samo da napišem još par redova. za vreme pomenutog doručka sam otkrio još jednu od svojih supermoći da u hodu sipam kafu iz bokala u šolju, dakle moram pod hitno da se prijavim na neko svetsko gde oni konobari trče sa poslužavnicima pretrpanim šoljicama kafe.

čujem da narod još uvek jadikuje zbog đokovića, a ja već godinama govorim da je ta bezglutenska hrana glupost i da bi mu bilo bolje da se najede bureka kao sav normalan svet. ovako mu se desio "ctrl + alt + del potro", ko razume shvatiće :-)

danas zadržavam ozbiljan ton na blogu, da me ne bi prozvali "mala od skandala".

inače, Kuma me svo vreme provocira jer ima želju da, kako to ona kaže, "popase blog", a ispunjava sve uslove jer zna da mi idu na bajonet i ovi što trče trke s džukeletinama, i oni istetovirani, i oni što skaču u cilju poznati kao ženska momčad "daj nam k......", i oni što nikad ne skidaju naočari za sunce, i oni koji idu na trke kao na modne revije, ali Kuma to sve uradi sa takvim stilom da prosto ne možeš da joj zameriš.

eto baš me neće da nekog nečim skandalizujem, valjda je takva konstelacija zvezda. uostalom dan je tek počeo :-P


Nema komentara:

Objavi komentar