24 listopada 2019

zadnji voz

Danas je poslednji dan prijava za Podgoricu, a sutra je prvi dan, to sam juče iznenada shvatio, rada prijavnog centra u Ljubljani. Četvrtak i petak dakle. Subota je dan kad bi se putovalo a nedelja dan kad bi se pomerali satovi i trčalo. Start u Ljubljani je u 10h30 što je po letnjem vremenu maltene podne! Ponedeljak bi bio dan za povratak a utorak bože zdravlja dan da odemo u Aranđelovac u klub po moj novi bajk. U nedelju je i treking liga na Popovici, to je rez. varijanta za sve. Najviše od svega me uzbuđuje taj Aranđelovac jer bih se vrv vratio biciklom tih 70km, normalno poneo bih opremu kacigu sprinterice i svoje patent pedale. Wroom wroommm baš bi bilo bljak da stigne loše vreme pa da mi propadne plan, ne bih se bez blatobrana fajtao dva i po sata po kiši i odmah sirotoj bicikli servirao grom iz mutna neba, ne ma šan seee, pre bih dotrčao iz Aranđelovca :-)
Tačnije, u Ar. sam trebao u petak ili najvrv subotu, pa bi onda u nedelju na Frušku, jer je do Podgorice dosadan i težak put radnim danima, ali jbg pojavila sa iz mrtvih ta opcija Ljubljana jer nisam imao pojma da i oni kao i Bgd prodaju kompletne startne pakete par dana pred trku, po malo višoj ceni ali to je još i najmanji od ukupnih troškova...
Izgleda da imam fore do popodne da se odlučim, kako je težak ovaj život brate, nisam ga sa 13 godina ovako zamišljao šmrc.

Nema komentara:

Objavi komentar