20 ožujka 2024

bolja zima od proleća

nakon deset jutara zaredom sa najnižom temperaturom od skoro desetak stepeni, na prvi dan proleća evo zamalo da nas satre neki mraz.
vratite nam zimu, lepo nas je služila.

naravno da sam morao da odmorim dan nakon planinskog trčanja od 22km, obzirom da ne pamtim kada sam zadnji put pretrčao više od desetak km.
no hajde, jutarnja lagana šetnjica pored reke sa psima, pa na posao, pa popodne rikaverić rajdić.

lepo je obilaziti svoj kraj nekim manje prometnim putevima, pred kraj sam sreo kolegu biciklistu koji mi se jadao kako nikako ne uspeva da prođe od tačke a do tačke b kroz šipražje i neprohodnu šumu iako je puno puta pokušavao, pa rekoh buraz ja bih odustao, ili bih kupio bager pa napravio put ako ti je baš stalo.

još me pitao kako se prave segmenti na stravi, rekoh mu (da obojici olakšam) samo me dodaj u taj trening pa ću ja napraviti segment, a onda ću obrisati aktivnost da mi ne stoji na profilu.
i ćao.

sutra bože zdravlja opet neko trčanjce, a kako će temperature dalje nadam se rasti, možda mi se konačno i javi želja da sednem na neku od onih bicikli na kojima se TRENIRA a ne samo ide na rikaveriće rajdiće i na foto izletiće.

Nema komentara:

Objavi komentar