13 ožujka 2024

bez dobrog naslova nema ni dobrog bloga

sa onom jučerašnjom jurnjavom sam stigao do 72km a prošle godine sam imao 149 u martu.
dakle dosta ću razbiti ako ovako nastavim.
jutros pa po kiši samo biciklom do lidla i to u pravom trenutku jer sam ujedno uzeo novi katalog i skontao da će od sutra biti dosta stvari za bicikle, a ujedno sam ostvario kupon od 10% popusta tako da eto na šta će da odu pare, nigde gume nisu tako jeftine kao u lidlu jer dobijem dve unutrašnje za manje nego što je komad na buvljaku ili u prodavnicama.
tako da ćemo da opet napravimo malu zalihicu.
nije loše čak ni ono sedište za 8 ojra, najuže od tri u ponudi, a posebno za te pare.

no nije sva sreća i forma u kupovini gluposti, nego se mora malo i trčat.
tako da mi popodne ne gine neko odloženo (ne)zadovoljstvo, zavisno od toga da li (ne)će padati kiša jer sam delimično i zbog prognoze pomerio trčanje sa ovog omiljenog jutarnjeg termina.
kao što sam i juče, ha!
pokisao na bicikli kao miš (zašto uvek siroti mišek pokisne u izreci???) pa sam sedeo par desetina minuta ispod pečurke kod veštačkog jezera i nakon toga se sjurio nazad u grad po ivici puteva i ulica gde se prvo donekle prosuši asfalt.

taman imam sledeće patike koje su po redu za pranje, ono otkako sam shvatio da patike mogu da se peru na svakih 100km, tako da sam i juče nosio mizuno vawe sky i pomalo su me zbunile jer su mi se čuli koraci kao kod onih "foot slapper"-a a to nisam primetio ranije tokom prvih kilometara.
možda sam samo trčao čudnom tehnikom, iz nekog razloga, a možda se i po kaldrmi čuju na drukčiji način.

Nema komentara:

Objavi komentar