18 ožujka 2024

lidl, uraaaaaaa

ponedeljak!
Ura!
uraaaaaaaa!
biciklom do lidla, pa na trčanje tu po obližnjim bregama.
setio sam se jedne prečice pa sam pokušao da je malo izmenim jer su izorali jednu njivu pa kao baš da se ne usvinjim do koske, jer ne idem kući nego svraćam po gume.

izađem u neki voćnjak pa se jedva provučem između ograde od tog imanja i susednog groblja, baš da ne preskačem u novim pantalonama(*)(**).
btw treći par mi je doneo kurir kući jutros dok sam baš bio u lidlu.

tuto kompleto zanimljivih 9.2km no ne plašim se još uvek za Mart jer sam u prednosti bio na poluvremenu, nema veze što sam juče samo sporadično potrčao na par pravaca nizbrdo.
svratio u lidl, kupio 4x2 gume 28'' i 1x2 gume 26'', nažalost nije bilo onih 29'' koje će takođe umeti da zatrebaju letos.
ako izbušim sve, voziću onaj manji mtb :-D

(*) juče na hajku sam umalo počeo da jecam od očaja, tačnije pre hajka još dok sam biciklom išao tih defaultnih par km da izađem iz grada, vidim nešto mi vijori na nozi. na 4 mesta sve unutar linije od 6-7cm, izvučen končić koji viri možda centimetar.
onda sam to razvlačio i rastezao da se nekako vrati no naravno nema šanse da se vrati skroz kako je bilo, no uvuklo se nazad jer je rastegljiv materijal, i ostalo je da viri po 3-4-5mm recimo.
pa sam kući to spalio upaljačem pažljivo, i sada se ne vidi ama baš ništa, opravih ih odlično i baš sam odahnuo.

(**) jutros poslednja ulica nizbrdo pred silazak u ravniji deo grada, čovek nešto radi oko auta, kad mali čupavi pas kreće na mene, reži kao lud i nenormalnom brzinom se zaleće i proleće pored mene sve na 5cm od jedne ili druge nogavice.
ode trenerka, rekoh, teram kuče, kuče luduje, čovek urla na njega, nekako ga umirismo.
rekoh burazeru ne plašim se za nogu, nema šta nisam polomio u životu a ogrebotine ni ne računam, no bolje da ti ne kažem koliko sam platio trenerku, vi'š da je nova skroz.

iskreno ne znam ni odakle izvlače ove cene, sve je kao sniženo, pa da nije sniženo više od 50% znaš kad bih kupio donji deo za trčanje od 110€ ?????
rekoh braćo, da li se šalite...

Nema komentara:

Objavi komentar