16 listopada 2017

35x100 (!)


kad mislim ozbiljno, onda nema zajebancije. dakle TRENING!
jutros je ortoped žurio u operacionu salu pa smo kontrolu obavili ispred lifta i oborili rekord pit-stopa na 17 sekundi. eto, a oni na formuli 1 to zbrze ispod 3sec.
zadojen brzinom i crnom kafom izleteo sam nakon doručka iz kuće i otrčao prvih 3.6km do ulaska na Obilaznicu.


tu sam stisnuo lap #1 u prošetao prvih 500m u nežnom usponu. kad sam došao na nadvožnjak od kojeg kreće prâvi uspon, započeo je prvi trening nakon mesec i malko.
200-tke su mi zvučale naporne pa sam se odlučio za 100-tke. 100m uzbrdo, brzo, pa 50m nizbrdo, laganom šetnjom. na putu su obeležene crtice na svakih 25m i to znatno olakšava stvar.

stotke su krenule po 27-26 sekundi, pa se ustalile oko 25s. obilaznica se u prvom kilometru popne 68 metara a u drugom 25. kad je zaravnilo, poslednje stotke sam odvrteo po 22-21-20s i to je bilo sve. da ne bih puno truckao klavikulu, nizbrdo sam u grad sišao peške uživajući u sunčanih +23°.

sad sam već ozbiljno napaljen na novosadski maraton, i na istu trku od 1/4 maratona (10.5km) koju sam trčao krajem marta. prijave su već zatvorene pa ću opet trčati sa onim brojem na lastišu oko struka, sa istarske zimske lige.

za razliku od proletos, sada neću smeti ni da pokušam da trčim bez ovih utega (proletos je bilo 8 nedelja od preloma do prve trke, a sada će biti samo 5) pa se možda odlučim za varijantu "dokumentarac" sa mobilnim telefonom.
idemo u cirkus! :-)

takođe su šanse za crikvenicu spale na 0%. istog dana je beogradski cener + half, plus jedan hendikep half u novom sadu. dakle Crikva niks, malo morgen, auf vider zeen. kao klinci smo to izgovarali a u fider zen, kao kad kažeš - a, u p.... m...rinu!

popunio sam prijavu za maraton Plavi Krug koji sam trčao lani.
to je za 4 tjedna, 12.11. u terminu Stareka. starek mi je predugo putovanje za ovo rame. pa ćemo videti koliko ću krugova izdržati, na tom Beogradskom Jarunu.

Nema komentara:

Objavi komentar