29 lipnja 2018

šta kaže gugl

gugl praktično ne kaže ništa nego nam samo govori od koga je nešto načuo, pa nas pošalje k njemu, tom koji bolje zna. no svejedno je simpatično reći da si nešto pitao gugla a on te posavetovao. naime ukucao sam nešto u smislu previše realistični snovi nemogućnost određivanja stvarnosti događaja i onda mi je izašlo kako osobe sa graničnim poremećajem ličnosti (border personality disorder) često imaju takva stanja i dalje sam nastavio na wikipediju da čitam o toj svojoj novoj dijagnozi. doduše negde piše i da trudnoća može biti zaslužna za previše realne snove, no nadam se da to nije moj slučaj.

tako sam jutros morao da prelistam sve poruke počev od sms-ova pa preko mejla fejsa tvitera instagrama... da vidim da li me je neko zaista pitao to što me je pitao i da se usput podsetim šta sam mu uopšte odgovorio jer se sećam samo pitanja ali ne i odgovora. a nisam od onih koji samo ostave "seen". no nigde ništa, ipak sam sanjao. onaj drugi san da se nešto dogodilo jednom od mačića koje hranimo u napuštenom vagonu sam odmah po buđenju odbacio jer nema ni šanse da mi je neko to ispričao usred noći, pa mi je tako tajming pomogao da razaberem san od jave. i bilo je nešto treće isto tako preprepre-realistično, za šta sam bio gotovo siguran da se zaista i dogodilo, no za vreme doručka mi je isparilo pa se više ne sećam.

sinoć sam imao i epizodu senilnosti u kojoj nisam znao šta mi se događa. možda sam samo umoran, ili je do ove klime, potpuno sam dezorijentisan i ne mogu da odredim da li je ovo mart ili oktobar. pokušao sam da uključim hdd recorder i da pustim neki koncert no nisam uspeo taj uređaj da pronađem na tv-u ni u jednom meniju. tek kada sam potpuno zbunjen legao u krevet palo mi je na pamet da sam u dva navrata ugledao neku tv stanicu, pa je dakle na hdd recorderu stajao podešen recimo eurosport, kao i na teveu, i onda sam šaltajući prešao preko njega a da nisam ni shvatio da je to on, nego sam mislio da mi odnekle dolazi još jedan tv kanal. u svakom slučaju to sam morao odmah da primetim a ne da se "setim" dva sata kasnije. svašta. moram početi da pijem nešto za mozak, ili da i to pitam gugla, koje vežbe da radim da ne postanem prerano senilan. mađarska kocka mi se nikad nije sviđala.

Nema komentara:

Objavi komentar