23 svibnja 2021

nedelja popodne nogometni dan

najviše volim ovo kad se probudim nakon 3-4 sata sna a pametni sat mi saopšti kako sam imao dovoljno dubokog sna što je pospešilo moj oporavak.
za razliku od toga, kada u 8 sati nakupim jednaku količinu dubokog ili REM sna, po stručnoj proceni satića nisam dovoljno oporavljen jer je to sve bilo isprekidano i nasumično raspoređeno, dakle bolje je duplo manje (?)
nakon što sam prvi put posle sto godina dočekao kraj Pesme Evrovizije zaspao sam tek pred 2 a probudio se već iza 5, posebna draž je bila u činjenici da u hotelu serviraju doručak tek od pola osam (!), dakle imao sam preko tri sata za meditaciju, otud i ovaj blog.

već gledam karte i planiram 80 raznih mogućih vožnji za ostatak dana, neke u pravcu kuće a neke spram Homoljskih planina, ko zna šta ćemo na kraju odlučiti.
klub u 08:20 kreće na futing od 10km no sigurno im se neću pridružiti iako bih naravno voleo da se i na taj način malo družimo, naime posolidno me boli dupe ali ne u onom smislu da te zabole za nešto nego sam juče na trci očigledno mišićima malo nagnječio neki živac na kojem upravo sedim čekajući doručak.
tako da ne bih to dodatno "masirao", ni ovo nije u smislu masaže nego kao kad nekom dosadnom kažeš - nemoj da me masiraš (bre).

trkom sam zadovoljan i nisam, tačnije da odmah rešim tu jednačinu, nisam zadovoljan Sobom, a zadovoljan sam rezultatom do kojeg je ovakva vreća govana uspela da dođe.
očito je da mi se izražena tromost u trčanju povećala, što je rezultat ovih par kg viška kojih nikako da ozbiljno poželim da se rešim nego ih tako ravnodušno gledam kao da nisu moji, i naravno da tako tromkast jednako tako i "treniram" pa mi je već prešla u naviku ta spora troma tehnika bivšeg maratonca.
naime na bicikli mi to ništa ne smeta, išao uzbrdo 9 ili 9.5 km/h mi ništa naročito ne menja život a obzirom da cele godine dosta više vozim nego što trčim, taj problem ima status nepostojećeg.


kaže Lola daj mi taj najbolji telefon da bih napravila što mutnije slike, doduše ona je išla kao pridruženi krak Organizacije biciklom pored trke i usput malo napred-nazad fotkala pa ćemo joj oprostiti na mutnoći, doduše svi drugi kojima sam poslao slike su prezadovoljni jer viđu vraga oni nisu ispali mutni, nešto mi je tu mutno.
a sad podmazivanje lanaca i via!


Nema komentara:

Objavi komentar