20 svibnja 2021

sedi ćorak na vrh grane

ili je bio čvorak, nemam pojma.
juče je bio malo cvrc dan, planirao sam obavezno trčanje i to neki "trening" a na kraju nije ispalo ništa.
gomila dugotrajnih obaveza, videli ste i na fejsu da sam preplitao neke točkove, srećom nisam to džabe radio inače bih mogao samo da se ubijem nad bačenim satima.
barem da je bilo zakazanog posla, za tih pet sati koliko sam proveo remontujući bicikle mogao sam da zaradim za pet točkova a ne za dva koliko sam na kraju proizveo.
za razliku od pasa koji su pomagali pri menjanju žica i felni, kod čišćenja i podmazivanja su priskočile mačke.


nakon toga je počelo da pljušti, pa opet, ja umoran i slomljenih leđa od poludnevnog čučanja i naginjanja, lako je uplesti ali je centriranje sačuvaj bože dosadno, mislim lako je podesiti da ne šeta levo desno ali je puno teže nacentrirati po visini, da ne skakuće nego da je savršeno ravan.
moram što hitnije napraviti stalak za centriranje, u biti je jednostavan posao i štedi puno vremena.
možda odem kod Peđe dole u Popučke da vidim kakav je njegov, kontam da je i on sâm sebi napravio jer ako čovek ima strug sigurno nije naručivao tako prostu stvar.

nakon pljuska je došao jelte drugi pa treći i kada sam se sa rikaveri hajkinga vratio u grad do kraja dana je bilo maltene sunčano, mašala.
tako je prošao taj "važan" dan, ćorak, pa mi je za danas ostalo da nadoknadim, s tim što ne bih trebao da preteram jer je trka prekosutra.
doduše uveče.
hm.

Nema komentara:

Objavi komentar