03 lipnja 2022

podsećanja

iskočilo mi podsećanje na Podsećanje kada mi je pre nekoliko godina došlo da sam pre duplo toliko godina istrčao na Plitvicama 2h56 i ušao u Svetu Trojku domaćih maratonaca kojima je uspelo da ga pređu ispod 3h.
nakon toga su pokušavali razni koji su imali lični oko 2h30 i 2h40 no nažalost svima je bio za kilometar ili tri predugačak da bi ga sabili utri vure.
(mada sam nesumnjivo to na blogu napisao barem desetak puta, poput onih solunaca koji prepričavaju ratne zgode)

nakon jutarnjeg trčkaranja koje je pred kraj prešlo u neki poluTempić i pređenih 9km imao sam podosta štonobisereklo HEKTIČAN dan na poslu, pa sam išao po dojavi da je jedan uređaj stigao sa servisa, pa da ponesem drugi alat koji je stigao u prodavnicu, i na kraju je već prošao onaj poslednji trenutak dana za neko savršeno izletovanje, pa sam morao da ga skratim

na +31 mi se OPET nije trčalo jer mi je i ranojutarnji futing pred kraj postao vreo, očigledno je nešto i do aklimatizacije.
no nema veze, ni na bicikli mi nije bilo loše.
uzeo sam onaj srednji MTB, ni onaj najgori za commute do trčanja i nazad, ni onaj PRO za teške trailove, nego najstariji GT sa conti gumama za asfalt.
no na kraju sam završio međ lepim off road krajolicima i čak napravio jedan solidan trening od 15-ak minuta na usponu otprilike tolikog trajanja.

nakon toga još malo razvozavanja i sjurivanja u grad.
eh da nakon uspona sam našao lepu hladovinu i na velikom oborenom drvetu sedeo kao na klupi u parku, malo se dopisivao sa rodbinom i iskoristio trenutak inspiracije da naručim još neko dleto za hammer-bušilicu jer planiram sledeće radove u dvorištu.
i prijavih se za par trka, reda radi.



Nema komentara:

Objavi komentar