07 lipnja 2022

jutarnja gimnastika

tako je ispalo kako je ispalo, mješovito (ne)uspešno ali svakako zanimljivo istraživanje.
kad sam otrčao samo 7km ujutru nisam bio nešto naročito srećan ali mi je zato na bicikli popodne išlo super.
onda sam sledećeg dana pojačao jutarnje razbuđivanje na malo jačih i malo dužih 11km pa mi je popodnevna bicikla ispala trt.
onda sam opet otrčao solidno ujutru pa popodne nisam ni otišao na biciklu jer je bilo trt vreme.
malo city bikeom izvan grada pa na hajk pa na potrčkavanja pa upao u neke čičke i na kraju proveo više vremena u trebljenju patika i čarapa nego na trčanju.

i jutros opet skromnih 8km trčkaranja po gradu tojest po rubu gradskom do jednog stovarišta jer nam je zafalilo crepova 4 komada i onda sam ja kaskao a lola pored mene vozila onaj bicikl pony sa 28'' točkovima i sa velikom korpom i u njoj donela 4 komada crepa.
nije joj bilo teško, navikla je da tako leti donosi lubenicu a ovo je bila slična težina pa je taman ispao kao trening pred leto, tojest lubenice.
brušenje forme.

mic po mic natrčah se puno više nego što sam navikao, a ovo će biti poslednje lepo popodne pred smak sveta, od sutra nas čekaju dva dana grmljavine pa dva dana kišurine pa još dan grmljavine pa... trt.
nisam uplatio brdski polumaraton jer još uvek nemaju trek, a te fore "staza iznenađenja" popušiti neću.
napisao sam im u komentaru da se uozbilje i nacrtaju stazu ne bih li prijavu naslepo kompletirao i uplatom, dobio sam namig u odgovoru, pa me eto zanima šta to znači, saznaću u narednih par dana valjda.

Nema komentara:

Objavi komentar