19 prosinca 2015

tri slike koje nema

Pravo da vam kažem mrzi me da vadim laptop iz ranca. Pisaću romane kad zaveje sneg. Ne, onda ću da čistim sneg, baš sam našao na koju temu ću da fantaziram. Da objasnim ove 3 slike koje sam doneo na predavanje.

(TRI SLIKE KOJE NEMA,
možete ih pogledati na fejsu,
link "Blogoje" imate tu desno na vrhu)

1) Panorama Kvarnera je sa tog brda gde je bila trka, 2) razvalina je mesto starta/cilja, a ovo 3) na satu je total sa sve mini zagrevanjem i mikro rastrčavanjem. Sutra idemo preko brda na drugu obalu tj na drugu trku. Fakat se duplo manje umoriš od ovih goluždravih trčanja u majici i gaćama, u poređenju sa zimom smogom i ledenim baruštinama.

Od zanimljivosti izdvajam da smo u lokalnoj prodavničici naleteli na par hiper turbo akcija pa sam ja uzeo 12 litara Vindija dugotrajnog mleka 1% a Lola je na sebe natovarila Karlovačkog Radlera u sopstvenoj težini. Bože moja žena je u prethodnom životu bila šerpas. A mene će da pitaju na granici jel to u nekoj šupi krijem i odgajam napuštenu bebu slona. Moraću da smislim još originalniju foru od onog odgovora na pitanje šta će mi 4 džaka psećih granula iz Lidla, i zar to nema da se kupi u srbiji.

Ja rekoh mrzi me da vadim laptop, a za ovo vreme dok sam bockao po telefonu mogao sam deset puta da ga izvadim i da ga upakujem nazad, da izvinu dame. Nadam se da će negde na fejsu da se pojave slike sa trke, pa da napokon i mene vidite sa onom čuvenom grimasom "bem ti sunac žarki još kolko ima ovog brda???"

Nema komentara:

Objavi komentar