15 prosinca 2015

magla

jutros sam otrčao 11 km uzbrdo, i bukvalno na samom vrhu jednog brdašceta izašao iznad magle. tu je jedna velika livada, dve kuće pored puta, i između dve kuće neka crpna stanica Vodovoda. to je znate ona ozidana kućica sa svih strana zatrpana zemljom osim baš odozgo, i to čini jedno mini brdašce od 3-4m visine i 10m prečnika. tu sam poskidao rukavice kačket prsluk duks i majicu, rasprostro sve na travu da se suši, radio neke vežbice na suncu nekih 10-ak minuta, obukao se, i sjurio se nazad u rupu tj Grad. ispalo je da sam trčao kroz maglu okruglo dva sata, zarad 4 minuta trčanja po suncu i desetak minuta gimnastike. ali jbg, ili si bio na suncu ili nisi, pa makar i samo tih 14 minuta.

predveče odoh još jednom da trčkaram, ne znam ni sâm zašto. malo sam pravio neke osmice po gradu ovamo onamo što bi rekli ko usran bez papira, pa se vratio kući. nakon jučerašnjih 10+12 km, eto danas 22 + 8 km, dakle ako krenemo od nedelje imam 31+22+30, nije loše.

slika nikakvih nemam jer mi je po ovom vremenu malo nezgodno da nosim telefon na trčanje. jeste da sam pre mesec dana u Samoboru kupio onu profi neoprensku torbicu za oko struka ali nikako da počnem da je nosim iako je jako udobna lagana i naravno nepromočiva. ne znam dokle će da traju ove magle, prognoza za sledeće dane je KAO sunčana, ali to moram prvo da vidim pa ću tek onda da poverujem.

Nema komentara:

Objavi komentar