17 prosinca 2015

tajni recept za super kolač

danas mi je trčanje bilo strogo zabranjeno pa sam prekotrljao 60km bici klicom (to je ona klica iz koje jednom izraste bicikla) kroz maglu i oblake. cvrc milojka! neko sunce je granulo pred podne, i dok si reko popokatepetl navukoše se neke niske oblačnosti i pomračiše moj mali svet.
dakle umesto najavljenog sunca, prema očekivanju se evo drugi dan zaredom smrzoh ko kenijac u kanadi. (to nema na jutjubu ali ga imam u glavi pa možda jednom i osvane)

evo priznajem da je sada vedro, što jes jes, ali ova trećina meseca me baš nešto i ne greje. evo prolazimo pored DIS-a u lazarevcu pa ako nekom treba tunjevina po 60 dinara nek mi brzo javi dok nismo već prošli. e jbg već je kasno. kad lola vozi nema zajebancije. brža je i od interneta.

eto ništa, večeras moram dva sata da zabavljam Dubravku što može da se računa kao polumaraton, kad ga prebaciš u poene koje donosi svaki psihofizički napor. ma kakav polumaraton, bliže je dvonedeljnoj radnoj akciji. brčko banovići.

evo nas već u crljenima. ako je nekom nestalo uglja neka brzo javi, da mu poteram par tona sušene kolubare. evo pao mrak skroz. burazeru kako je ovo bio uzbudljiv blog sa mesta suvozača, prenos padanja mraka, uživo.

Nema komentara:

Objavi komentar