03 prosinca 2015

tri

evo napokon sam uspeo da pomerim taj "dolazak oporavka" sa subote na nedelju :-)


za ovaj blic blogić imam tri temice:

1) danas nisam mogao dva puta na trčanje zbog nekih obaveza popodne/predveče, pa sam natrpao biciklu dosta blizu nakon trčanja. a jutrošnje trčanje sam malo razvukao, pa sam rastrčavanje produžio preko sat vremena prema brdima, a onda sam pred sâm kraj svratio u školsko dvorište tu na dve ulice od kuće i zbrzio neka ubrzanjca, pa je sve skupa ispalo 17km opšte papazjanije. pinđur trening! :-)

2) kao PS onom blogu o anegdotama koje su se nagomilale na maratonskom vikendu, setih se dva "nesporazuma". jedan je bio kada nam je u povratku na granici hrvatski policajac uzeo pasoše umesto da ih odmah pečatira, pa smo pomislili da će da ode na pauzu i da nas ostavi da čekamo sat vremena kao i jedan od autobusa pre našeg. naprotiv, pokazao nam je da se vratimo u autobus da se ne smrzavamo ispred one njegove kućice, ispečatirao pasoše, vratio ih u bus i izvinio se što smo čekali. a mi ogrešismo dušu! dok sam pisao prvi, zaboravio sam drugi nesporazum, valjda se setim uskoro! :-P

3) na svakih par godina se setim da sam zaboravio na evidenciju pretrčanih maratona jer meni od početka zaista taj broj nije važan, nekako sam više okrenut rezultatima. bolje je jedan maraton za 2h59 nego deset maratona po 3h09. a ionako kod kuće na treninzima često pretrčim 42km (ove godine 4 puta), pa mi nije nikakvo "dostignuće" kada isto uradim na trci. tako sam krenuo da dopisujem u taj Word fajl maratone, pa sam neki preskočio, pa ga se setio, pa pronašao u svesci još jedan "zaboravljen", i tako nekoliko puta. onda sam većao da li da dodam i trku od 58km na Tari, i treking ligu Carska bara koja je imala 41km ali kroz travuljagu i korov pa je ispala dosta teža od prosečnog maratona. pa na kraju nisam dodao ništa. imam i neka čudna odustajanja tipa jedne Plitvice i jedan Beogradski gde sam zbog žuljeva skinuo patike i bos došao do cilja, ali sam odustao u najdaljoj tački pa sam svejedno napravio 42km tog dana. no nisam prošao kroz cilj nego sam otišao pravo u garažu da se presvučem, pa eto nemam medalju. ima tu svačega. uglavnom stao sam na broju 41 Komada Medalja sa istrčanih maratona. još jedan od onih brojeva koji ništa ne znače.

Nema komentara:

Objavi komentar