08 prosinca 2015

10+7+10

heh pa vi ste zaboravili da ja mogu više da napišem nego što vi možete da pročitate :-)
šalu na stranu, nakon jučerašnjeg "odmora" u vidu 100 minuta na bicikli, tokom kojih sam se na zubatom suncu smrzao do kostiju, plan za danas je bio da jutros protrčkaram lagano + da predveče napravim neka ubrzanjca, i sve to bez preterivanja.

tako sam jutros protrčkarao lagano, pa ipak svratio u obližnju Školu i na betonskoj stazi otrčao 4 desna pa 4 leva kruga (od ~265m) sa ubrzanjima na pravcu i laganim trčanjem kroz krivinu. još malo sam rastrčao, i izašlo je na 10km.

u podne sam izjurio s posla da u prodavnici preuzmem patike, presvukao se i napravio par krugova po gradu da ih isprobam i odjurio nazad na posao (kojeg nije bilo pa sam pisao blog). to je pak izašlo na 7km od čega dva puta po 1km "malo jače".

uveče sam se setio da me "glavni" trening tek čeka ali dan je tako brzo proleteo da je već bio mrak. malo sam se zagrejao, pa opet otišao u Školu i odvrteo 4 leva, 4 desna, 4 leva, 4 desna kruga istih onih ubrzanja (otprilike 80m brzo 50m lagano, pa dalje u krug, a 4 kruga budu ~1060m) i malo rastrčao, pa je i to izašlo na 10km.

na kraju je ispalo da sam danas malo po malo pretrčao 27km, a da se uopšte ne sećam da sam trčao jer je sve bilo nešto naseckano i kratko.

Nema komentara:

Objavi komentar