31 ožujka 2016

zabušavanje

sve tako nekako, okačim neku smešnu sličicu na fejs, pa onda mislim da sam za taj dan završio s internetom, a zaboravim da to nije isto što i blog. kad primetim da nešto fali, uglavnom bude već kasno. elem ova nedelja je bila specifična jer sam bio na prvom polumaratonu sezone.

nakon kratke trke pre 12 dana, onih 7.7km u beogradu, nisam ništa naročito odmarao jer nisam ni imao od čega, nego sam nastavio da trčim, i povremeno se za promenu bacio na trkačku biciklu. mislio sam da će polumaraton tu nešto da promeni, no izgleda da sam na njega otišao polu-umoran pa sam tako tapa-tapa u nekom režimu preživljavanja otaljao i tu trku, a da se nisam nešto dodatno umorio.

... pa je slično protekloj nedelji, išla i ova. dan nakon trke laganih planinskih 21km, dan nakon toga isto tako laganih planinskih 24km, dan nakon toga (sreda) nešto manje laganih ali takođe planinskih 39km. e tu sam napokon bio zadovoljan, rekoh, najzad jedan "pravi" trening a ne sve neka skraćena sranja.

danas mi je bilo glupo da trčim, za slučaj da prekosutra odemo u osijek. to je "kao" bio plan, no prvo sam shvatio da mi je istekla vozačka, a nova će biti gotova tek posle vikenda. to bi značilo da bi lola trebala da vozi ceo put, a njoj se pak desilo nešto s uvetom pa je sva kilava i šlogirana. tako da, videćemo za osijek, a najverovatnije ćemo biti sigurni tek u petak uveče. što je naravno prekasno jer bi u subotu trebalo krenuti par sati pre zore. imamo i jednu (glavnu ili) rezervnu kombinaciju, kako se uzme, ali to je već previše detalja za blog.

zbog svega toga sam danas odzujao par sati trkačkom, čisto da se malo promrdam, a da odmorim noge od trčanja. +25° ionako nije delovalo naročito privlačno za trčanje! nije loše kad i u danu nakon 39km trčanja sa 1000m uspona možeš da po kupserima napraviš preko 30 prosek, štaviše meni je to više nego "nije loše", to je odlično.

na spisku dnevnih aktivnosti, ta vožnja nije ni bila u svemu naj, jer sam više vremena proveo u pranju auta i menjanju točkova sa zimskih na letnje.

Nema komentara:

Objavi komentar