30 ožujka 2017

85

danas je gosn garmin imao jedan od onih dana (peemes?) kad mu se tako svidi neki puls i uhvati ga se ko pijan plota. 85 85 85 85 nakon pola sata ga skinem sa ruke i stavim u biciklistički dres, izvadim ga posle desetak minuta a on u džepu i dalje pokazivao 85 85 85...  šta li je merio, da li mi je gledao u leđa kroz dres i majicu, ili je gledao kroz spoljnji zid džepa prema suncu?


onda sam stao, stisnuo "stop", stisnuo "save file", stisnuo "ugasi se crko dabogda", onda ga opet upalio pa sve ispočetka. malo je šarao 120 150 120 90 130 i na kraju se snašao pa je ostatak treninga pokazivao valjane vrednosti. ne mogu ni zamisliti kako bih popizdeo da mi se ovo događa na maratonu! posle me pitaju zašto na trkama nosim polara, pa brate, pitate me gluposti 

što se tiče trčanja nemam nekih vesti, toliko mi se svidelo što mogu da vozim biciklu a i cele zime sam kukao kako jedva čekam proleće da se malo vozim, pa je tako ispalo da mi se ovih dana uopšte ne trči. čak sam danas počeo ozbiljno da razmatram da ni ne idem u novi sad na tu trku 10.5km. videću sutra još, kako ću biti raspoložen.

objavljena je nova staza bgd maratona, sve novo i zanimljivo se nalazi u prvom delu, prema tome ako budem trčao polumaraton svakako ću videti sve što treba da se vidi, a druga polovina je više nego dosadna.

to je pak bio deo onog plana da otrčim prekosutra novi sad (10.5km) pa zatim ušće (polumaraton zbog smrti ogranizatora pretvoren u memorijal i skraćen na 8.5km što mi taman odgovara), pa zatim nemam pojma šta ima u onaj vikend između, i nakon svega bgd 21km.

naravno bgd bih trčkarao kao lagani trening bez broja, jer mi ne pada na pamet da izvadim 40€ za prijavu. dosta mi je što ćemo pući isto toliko za benzin i rođendanski ručak posle trke.

2 komentara:

  1. Čekaj malo...ako ja dobro vidim samo ovi šminkeri na polu idu preko mosta???

    OdgovoriIzbriši
  2. nije, svi idu iz zemuna negde levo preko autoputa i pruge, pa preko mosta na adi ali samo do kružnog toka, pa nazad preko istog mosta na staru stazu maratona, i dalje svi zajedno do brankovog mosta, nekih 18-18.5 km.

    onda na istom mestu kao i pre maratonci nastavljaju u "drugi krug" koji ide u zemun pa tošinim bunarom i na kraju su zakenjali kroz sve moguće blokove u cik-cak da bi se konačno došlo do delta sitija i dalje uobičajeno do cilja

    OdgovoriIzbriši