24 ožujka 2017

/\/\/\/\

nakon 6+9+15 km trčanja došao je i dan odmora. nećete verovati, ali bole noge! zatežu lože, one tetive iza kolena. brojke tu ne znače ništa, ako nešto boli moraš mu dati tajm-aut. nekad ne boli posle 50km, nekad boli posle 10, takva je situacija... nakon jutarnjeg pešačenja od brdskih 12km popodne sam se malo provozao biciklom.


usput sam posetio one patike koje smo nabacili još prethodnog leta. preživele su i sneg i ledene dane, pertle nisu istrulile, svaka čast.


obzirom da već počinjem da radim ponešto, koliko mi rame dozvoljava, primetio sam da ona ubodna testera Einhell sve više liči na limenu igračku, što nije nikakvo čudo kad nešto kupiš u supermarketu za 20€. 


sad sam shvatio da postoje modeli kojima je sečivo skroz na drugom mestu, logičnijem rekao bih. ove su desetak puta skuplje ali ako je neka uteha, postoje iste ovakve još tri puta skuplje od njih, akumulatorske.

jedina dilema je da li da se zadovoljim nekom od ovih na struju jer imam produžnih kablova da obmotam pet puta oko celog vrta, ili da ipak uzmem akumulatorsku pa da mogu da je nosim na izlete i usput uređujem planinarske staze :-) 

Nema komentara:

Objavi komentar