31 prosinca 2019

plus jedan

noćas sam se probudio u neki mahnit sat (*tm belo dugme) i palo mi je na pamet kako bi bilo BAŠ FINO ako bih godinu završio sa 4091km iz prosto-proširenog razloga što mi tako glasi rođendan napisan naopačke, a znam da sam slučajno premašio 4000 a da nisam ni primetio...

i to sam privremeno zaboravio, jutros sam otrčao 16km na -9°C što znači da je barem pola treninga bilo po ledu jer se sporedni putevi nisu baš stigli očistiti sami od sebe, i nakon toga nisam ni pogledao koliko imam km.
sada sam nakon posla priseo da proverim i krc Milojka, piše 4092. da otrčim kilometar unatraške, ne pomaže, pretrčano je pretrčano i samo bih stigao do broja 4093 ali na teži način.

što znači da ću se zaustaviti negde oko 4105 možda, fino bi bilo da to bude 4111 jer bi moglo da se (odostraga) pročita kao prvi prvi dvehiljadeČetrnaeste no za to mi treba 19km što baš i nisam naložen da stavim pred sebe kao zadatak po ovom maglovitom smogovitom i poledenom danu...

jutros sam pak na Strava čelindžu završio kao 47. valjda, s tim da se evo iza podneva konkurencija značajno smanjuje obzirom da su iz igre već isključeni i australija i kina i japan i nzl i šta već sve gore ulazi u poslednje sate godine odnosno prve sate novogodišnje noći.

naravno da će poneko otrčati nekakvu Novogodišnju Trku no takvi pretpostavljam ne trče ovolike kilometraže, to je neki puno normalniji tojest umereniji svet. mi preko 700km smo polusvet, šta da se lažemo. kako je to lepo rekao moj prijatelj Brajan, e to ćemo u sledećem pasusu jer zaslužuje:

ti izazovi na Stravi ti samo služe da vidiš koliko ima ljudi koji 1) ili varaju da bi izlečili neke svoje komplekse ili 2) su još luđi od tebe. pa eto, ko vara nemam pojma niti mogu da proverim jer nisu svi profili javni, a sve u svemu ima 50-ak luđih, barem na Stravi. kontam da ih ima bar još duplo toliko kojima je trčanje neka terapija za ko zna šta ali nisu ni čuli za Stravu ni za patike ni za gps ni za čarape i tako dalje, trče sa kopljima u ruci i ne znaju ni koliko su pretrčali jer im dan traje od jutra do mraka a časovnike ne koriste.

i tako
sad malo užine, pa via na poslednji Trč u 2019.
i večeras, hmm, eventualno neka šetnja po gradu, da iscrtam gps track-om još jednu varijantu broja 2020, u slučaju da na Stravi prigusti pa procenim da mi može pofaliti desetak kilometara

Nema komentara:

Objavi komentar