18 prosinca 2019

punoljetni prosinac

juče sam se namučio par sati oko totalnih gluposti, ni kriv ni dužan, pa eto, nemam pojma da li sam morao ili nisam. štaviše nemam pojma ni treba li neke stvari opet pokušavati ili ne. naime uzeo sam na laptopu da instaliram iTunes no nakon završetka sam krenuo da se povezujem na svoj appleID račun i tu se nešto sjebalo pa je htelo pa nije pa dobijem šifru koju nemam gde da ukucam i tako u krug i na kraju sam to deinstalirao. možda sam samo trebao da ostavim tako program bez povezivanja sa apple nalogom, jer ako je sve šljakalo sa prethodnim iFoneom moglo bi i sa ovim, ali to je manji problem.

veći problem je što je sat Suuuuuunto prestao da sinhronizuje aktivnosti, povežeš ga kabelom na PC i on napiše suncing settings i sve se završi ali nova aktivnost stoji u satu a nije prebačena na internet kao sve do sada, eno stoji poslednja vožnja od nedelje, a ove od utorka nigde nema i uporno neće da se prebaci iz sata. pa sam i tu izgubio vremena, resetuj restartuj i samo napravio sebi novi posao jer sad sve na satu treba opet da se personalizuje, tvorničke postavke sa vibracijama mi idu na onu stvar.

čak su u međuvremenu uspeli nešto i garmin da sjebu pa mi je tražilo neke nove lozinke pa me sto puta vraćalo na log in stranicu i tek na kraju kad sam već odustao odjednom sam se povezao, možda je i kod njih bio neki bekap u toku nemam pojma, uglavnom NEŠTO NIJE RADILO.

danas mi je neradan dan pa sam sebi zadao nekoliko sitnih poslova kod kuće, no obzirom da su to sve stvari koje 1) volim da radim i 2) radujem se što neću plaćati majstore pa tako usput i zarađujem, neće mi biti teško, naprotiv.

čekajući da otopli otišao sam na trčanje
na brdo iznad grada južnoooo
i nazad polukružnoooo
eto vidiš da mi je dan počeo kao pesma, doduše neka od bajage ali jebiga pesmi se u zube ne gleda, eto krenuo sam na trčanje u 7:00 i pokazivalo je +4.5° pa nisam poneo rukavice pa su mi se šake smrzle, a u 8:00 sam po povratku mislio da odmah dohvatim nešto da radim ali je
u senci od zgradaaaa
(on se sjeća, svojeg rodnog gradaaaaa)
pokazivalo samo 4.9° pa sam uzeo da još jednom doručkujem i napišem blog.

noge deluju skroz oporavljene, nepunih 10km na brdo (100m nadmorske nad gradom) i nazad je prošlo ispod 5'40''/km a trčao sam u najstarijim i najstabanijim patikama koje imam, dakle u onim naj naj karbonskim nike to bi bilo 3'33''/km jel tako.

još ovih par lepih dana ću pokušati da provedem malo više vremena na biciklama pa posle sa kišom i zahlađenjem nazad u nove izazove i mečeve protiv kilometara.

Nema komentara:

Objavi komentar