07 prosinca 2019

saga o Stendbajevima

evo kako stoje stvari
u subotnje jutro, smogovito i mutno:
top50-ti na strava distans čelindžu ima 156km,
top100-ti ima pretrčanih (uglavnom & prehodanih) 141km,
a ja siroma' sam siroma' sam al' volim da živiiimmmm
imam 128km od juče, da ne kažem od jesenas.
i zauzimljem ponosito 186. mesto,
eto nakon 24h mirovanja nije ni loše.
jutro će promjeniti sveeeee(t).

za pola sata se kreće pa šta bude.
dok ja nalupam pola od tih planiranih kilometara dan će nalupati pola svojih sati pa će i drugi diljem planete nalupati sve gore postrojene i kad se podvuče crtica, bumo vidli.
samo mi fale oni ludi francuzi da opet njih stotinu ode na neku ultru od 77km pa da ih iznova jurim do srede i četvrtka, ovo je da te bog sačuva.
a donekle je i opuštajuće.

pazi koji bi to štress bio (kako kažu njemci) ako bih sad planirao neka ubrzanja ili stotkice ili nedaobog hiljadarku, pa da li će to izaći za ovoliko ili onoliko, pa preračunavaj u maraton šta to ZNAČI glede sutrašnjice, pa sekiraj se pa budi nespokojan uznemiren usplahiren anksiozan pred maraton, sumnjaj u sebe i druge, poželjno više u druge, i tako sledećih 26 sati sve do starta u nedelju!
puuuuuu!

a ovaj čelindžić je bombonica, ideš trčkaraš i dal si prvi dal si zadnji na trci, hu kerz, kilometri se nižu kao perle od bižuterije i ćilibara i tek poneka veštački dijamant.
neka ona baba trenduje na ženskim listama sa svakom šetnjom zapisanom deset puta, već sam smislio foru da ću da napravim časkom neki drugi profil pa odatle da je opet (kao neko drugi) pitam u komentaru IZVINTE GOSPOĐO A ZAŠTO VI VARATE?
xoxoxo

al polako, vikend tek počinje...
opušteno opušteno,
biće tvoje što je njeno,
baš kao što je pevao hoze kareras dok je žario i palio na tops of the pops.

Nema komentara:

Objavi komentar