11 prosinca 2019

fino

fino, fino, vidim da su triCkeri objavili datum brtonigla trekinga, vidim da jaskanci i varaždinci cepaju brdske lige, pa ako bog da i sreća junačka može da se desi i da se ponovi ona godina kada sam sa neviđenom strašću trasirao putovanja i vikende s jednog kraja Rvacke na drugi, uzduž i popreko napadajući planine u predprolećnom transu.

štaviše možda tek sada to bude imalo nekog smisla, nakon skoro cele straćene godine nakon toliko bolesti polupreloma i ostalih čudesa, fuj pu pu ne ponovila se, lični na polumaratonu 1h33' kukuuuu

malopre sam u pauzi za ručak (čitaj užinu jer kod mene se večera zove ručak a ručak nije ručak nego se zove marenda a ako ih ima više onda se zovu drugi doručak treći doručak i tako sve do mraka) proverio plasman na Čelindžu i po prvi put se dogodilo da sam pred drugo trčanje još uvek u top50, a jutros sam nakon prvog trčanja bio 45.

sve to zato što sam malčice dodao gas pa sam jutros pretrčao 18.3km umesto standardnih 15 koji su zadnjih dana postali standardni jer je prvih dana decembra standardno značilo desetak, a videćemo šta će ispasti popodne.

imam neke sulude planove ali ne znam kako da ih ostvarim a da ne ostanu suludi nego da tokom samoostvarivanja prerastu u super genijalne planove. tako, sami od sebe, bez moje pomoći ili je bolje reći smetnje.

spremam i jednu statistikicu za nedelju kasno uveče ili ponedeljak ujutru, videću kako ću stajati sa vremenom i da li će se u planove uklopiti treking liga u Čortanovcima (2x12km), ali ta statistikica bi trebala da obuhvati top10, top25 (recimo) i top50 na Čelindžu, s tim da bih izvukao plasmane u excel pa bih onda izvadio prosek dnevne kilometraže na sredini meseca, i uporedio ga sa prosekom prvih 10, 25, 50 na kraju meseca, pa da vidimo koliko se entuzijazam menja kako mesec odmiče, U PROSEKU naravno.

moglo bi da se izračuna i koliko je potrebno km za 100. mesto pa i za 200, dalje će me već mrzeti da skrolam ali videću, eventualno pogledam top 50 žena recimo jer taj filter Strava sama nudi.

začuđen sam da sam uopšte uspeo da otkucam čak i ovoliko, mada, ako sam jutros trčao 1h56 to i nije TOLIKO više od uobičajenih sat i po (koji su do pre par dana bili uobičajenih sat vremena) ali opet, pola po pola sata, došao bi dan kada bi me 4+4 sata verovatno premorilo haha

tako da

Nema komentara:

Objavi komentar