09 ožujka 2020

jutarnje preznojavanje

naravno da ću jednom u životu da poštujem Plan a plan je bio da danas bude lagan dan a ono zašto ću ga poštovati nije zato što sam dosledan i disciplinovan nego iz prostog razloga što sam trenutno lenj za bilo šta angažovanije od guglanja po jutjubu vežbi za jačanje leđa.

naime i trčanje kao i biciklizam jača najviše noge, nešto prednju a nešto zadnju ložu, no sve to što radiš ispod struka bi doprinelo da ti se gornji deo tela vrti kao ringišpil, kad ne bi bilo mišića trupa koji dovode celo telo u stabilan položaj.

rekoh daj malo da se odmorim od one naše, da vidim kako to strankinje rade, da se malo inspirišem jelte. evo ženica profesionalni instruktor i tako to, i još mi svaki čas ponavlja kako za vreme vežbi brada ne treba da se nabija u grudi ni da se previše ispravlja ka nebesima, kaže gledajte u tačku tačno ispod glave.


pa naravno da ću da gledam u tačku direktno ispod sebe jer mi je tu telefon sa tvojim dupencetom i može okolo mene zemljotres srušiti pola planete nema šanse da ću da skrenem pogled i poremetim KONCENTRACIJU :-D

evo nakon prvih pola sata već se osećam jači, s tim da sam nekoliko ovih videjića prekinuo na pola jer mi ne deluju baš adekvatno stručni, pa sam se tek ovde zaustavio. štaviše neke pokrete sam vraćao po nekoliko puta napred nazad, ali ne više od nekoliko puta ipak, jer od ovoga mož da se rikne. kad sam shvatio da sam se preznojio morao sam da otvorim vrata od balkona da uđe malo svežeg zraka jelte, rekoh ući će Lola i pitaće od čega su se zamaglili prozori i ko to stenje i dahće u dnevnoj sobi, bože sačuvaj.

da sam pametan kao ovi naši mladenci pa da sam juče otišao u banju Vrujci u bazen sa toplom vodom, eh, al nisam se setio da bih time mogao sebe da počastim za Osmi Mart i šta ćeš, zapiši za dogodine i čekaj kad si glup i kad se nisi na vreme raspitao... kome bi ionako palo na pamet da će onaj kolega prihvatiti da osmi mart provede u kupaćim gaćama, ali eto vremena se menjaju a bogme i zaljubljenost čuda čini.

Nema komentara:

Objavi komentar