04 ožujka 2020

pčelo

nakon što sam pre nekoliko godina čuo vic u kojem plavuša pita da li se kaže pčela ili 'čela, da bi izjavila da ju je nešto ujelo POSRED PČELA, počeo sam prečesto da se zajebavam na tu temu tako da sam i okolini "ubio" taj osećaj kada gde šta treba ubaciti ili izbaciti.

obzirom da se jedna od većih srpskih pivara nalazi u Čelarevu, pre par dana rekoh "hoću da se zaposlim kao degustator u PČelarevu i da vidiš čuda skoro niko u prvom trenu nije skontao grešku :-)

u nekom skroz drugom danu mi je palo na pamet da napravim profil na fejsu (šta li će mi još jedan pored onih osamdeset?) koji bi se zvao Marsel Prus pa sam onda guglao ko su i šta su to prusi, ubeđen da je to neka mešavina poljaka čeha i istočnih nemaca no nisam baš pogodio u sridu jer wikipedija kaže da su to najbliže rečeno sadašnji letonci i litvanci. ajd dobro bar sam komšiluk pogodio.

neka maglovita ideja da ću danas možda i dva puta trčati mi se izjalovila unatoč popodnevu bez kiše jer sam osećao neko nežno zatezanjce u levoj loži i rekoh nema veze, biće i šetnja sasvim dovoljna. 8km na nogama a u dva navrata mi je gps "bacio" signal nebu pod oblake i nazad pa mi je podario još 2km po par minuta kao da sam Džeki Džojner bog da joj dušu prosti. no naravno da neću upisati 10km iako u kompjuteru imam "dokaz" ;-)

da citiram samog sebe sa fb stranice istog ovog bloga:

"svake godine prvo krene neka viruščina pa neki bronhitiščić pa počnem da treniruckam pa dođe neko zatezanje u loži ili dupetu pa ih odmah zatim eto i alergije pa... počeću da verujem da je moj život neki .GIF koji se vrti u krug a ja ga sa neopravdanim uzbuđenjem posmatram čekajući neki drukčiji nastavak"

dobro nije baš tako predimenzionirano ali setih se nekih gifova koje gledaš minut i po dok ne skontaš da se istih 10 sekundi vrti u krug :-)

Nema komentara:

Objavi komentar