26 travnja 2020

kros kantri mjuzik

Pregledajući celu aktivnost na Stravi, izgleda da sam trčao od 26'36'' do 56'43'' što mu dođe nekih 30'07'' S TIM da nisam siguran baš u metar gde se na satu obrne 2.3km na 2.4km odnosno 7.3km na 7.4km, jer sam u tom rasponu ubacio tih 5km Tajnog Krosa.

Pitanje je koliko je ostao "tajni" nakon što sam ceo prvi krug "emitovao uživo" no nadam se da među prijateljima na fejsu nemam udbaša oznaša i kagebeovaca, a ni komunalnih milicajki nažalost.
Menjao bih bez razmišljanja deset prijatelja za jednu milicajku, ali ne za onu biturbo valjevčanku što je u Istri zvezda na Instagramu nego za bilo koju sličnu dimenzija 85-58-88 jer žene su ti kao i mobiteli, bitno je da ti lepo leži u ruci i da može jednim potezom da se utiša ton zvona a na performanse se već nekako navikneš.

Šteta da mi je prosek ispao 6'01''/km ali šta ćeš, dok sam zastao da se mimoiđem sa onom dvojicom sa dobermanima pa dok sam se sapleo i ustao i trc ode sedam sekundi dok si sažvako kocku ratluka.
Nemojte da se smejete zbog šarenih gaća jer ovo je zvanično "šetnja sa psima" a ne trening, rekli su iz sportskog društva da će nam propusnice biti gotove tek sutra al bolje ikad nego nikad, prvi maj tek dolazi.


Problem sa trijumfima je što te zadovolje i uspavaju i razblaže ti onaj nagon za poboljšanjem, stoput je veća motivacija kada ti na Stravi zafali pet sekundi da oboriš segment, u odnosu na ono kad ga oboriš iz prve jer su se tom stazom pre tebe peli samo neki čobani u gumenjacima.

Bio neki izazov na tviteru da se ime pevača ili grupe "upropasti" dodavanjem jednog slova, pa sam nakon listanja dvesta komentara krenuo po abecedi i stigao do pola.

adam and the (p)ants - ovo se sigurno već puno njih setilo
(o)cat stevens - ovo malo teže jer je ocat hrvatska reč za sirće
t(i)he cure - zamisli The Cure izlaze na binu i neko ih najavljuje kao tihe cure, kuku
david gilmour(n) - kao u alo, alo, kada onaj pandur kaže good mourning
d(j)evo - što bi reko burazer, djevo moja pređi na drugoga
dr feelg(f)ood - ovaj može da bude food blogger
(m)elton john - topljeni džon, dve kugle moliću
(p)elvis costello - malo anatomije za elvisa a još se preziva KOST-ello
the fa(e)ces - ovo je malo bezobrazno s moje strane
fa(r)ts domino - domino efekat kad jedan prdne pa se priprdi celoj kafani
gun(j)s and roses - samo gunjevi i ruže, pravac na vašar
herbie han(d)cock - što reče bora čorba, zbog njih razvijam desnicu ruku
the jam(b) - the društvena igra
john co(i)ltrane - naučnici pomagajte
johnny c(l)ash - dva-u-jedan
(d)joni mitchell - morao sam sebi naći nadimak, hej Đoni
jo(l)y division - hmm
kate b(l)ush - hmmmmm

Nema komentara:

Objavi komentar