12 travnja 2020

SHAZAM

/edit/
Stavio sam naslov Shazam jer sam hteo nešto da pišem što nema veze sa sportom, pa rekoh pomešaću to i blog, i na kraju sam toliko napisao da više nemam mesta za Shazam, pa će sačekati neki drugi put.

Slučajno umesto Alo! otvorim Njuz i naletim na skroz psihodeličnu vest: "Ortodoksna mehaničarska crkva i vernici slave Žuti Cveti - dane kada je Istok Hamartius, jašući na magarcu sa dva točka po imenu GT, ušao u Jadrosalim. Narod je čuo da dolazi spisatelj koji je vaskrsao ljubavni život Burazera Trajkovića i mnogi su izašli da ga dočekaju."

I tu ti izađem i ja na ulicu kad tamo nikog. I tu shvatim da je zajebancija a ne vest. Jer ako piše magarca jahao bi Zaru a ne GT. I tu mi padne na pamet da negde čuvam sliku sa proglašenja nekog natječaja, gle mene kaki sam lep prvoplasirani u sredini a na drugom mestu neka Tojota mi stigla samo do ramena a na trećem mestu Ivanjica mi ni do jaja nije došla, mislim sa ovom ženskom hromozomskom xx registracijom jedino da zasmejavam raju, užas.


I tu se setim da je dozvoljen izlazak sa psima do 20 minuta i do 200m od kuće pa sam onda brojao korake. Pa prošetao jednog pa drugog pa treću pa četvrtu, no kad sam se vratio zaboravio sam ko je išao pre četvrte a drugi je puno lajao pa rekoh verovatno sam ga zaboravio, i to se ponovilo još nekoliko puta.

I tu shvatim da je dok si reko keks prošlo vreme od 08-10. I tu više nisam znao ni koliko sam prešao koraka jer sam se zabrojao, a nije ni važno jer eno piše na Stravi. I tu se setim da sam nedavno pročitao kako negde milicija koristi Stravu da bi navatali ko je kršio pravila policijskog časa. I tu nisam znao gde to videh pa sam krenuo da skrolam kroz mesinđer od nekoliko burazera koji su mi to najverovatnije mogli poslati. I tu nekako i nađem poruku.


Pa što si stavio da ti bude javna aktivnost papčino francuska, znači policija samo uključi na telefonu Stravu i stavi aktivnost recimo cycling i idu vozaju se po gradu i okolini 6 sati i kad dođu u stanicu na kompjuteru uključe opciju flybys i na ekranu fino svi koji su prošli blizu njih poiskaču kao krtice male ikonice i svakom pritisneš na sličicu i otvori ti se cela aktivnost, sa sve polaznom i krajnjom tačkom. TO JE VEĆ ZAJEBANO. Ako ti je baš do kurčenja raspitaj se koliko vremena treba da zastari prekršaj pa posle dva meseca sve vrati na javno, boli te vazdušni đon.

Nema komentara:

Objavi komentar