03 travnja 2020

mazačina

izgleda da ću morati da promenim zanat i pređem u molere.
naime nakon krečenja (ne kad nekog krečiš nego kad nešto krečiš, pri čemu Nešto nije gumena lutka nego zid) sam sve raspoloženiji za treniranje i ako ovako nastavim do kraja aprila ću da pocepam sve segmente ko šifonske gaće.
šta god to značilo, ne znam da li sam ikada video šifonske gaće ali znam da je među starijim švalerima, u doba kada sam bio dete, postojala takva pretnja.

nakon odlaska biciklom do sela Brankovina 11km ka severu, vezao sam "kišni mtb" za saobraćajni znak i krenuo na trčanje.
obično kad idem na tu stranu biram neku novu prečicu ili stazicu no letos (protekle godine, ne znam zašto mi je to toliko sveže u sećanju) sam skoro sve te prečice apsolvirao pa sam danas odlučio da napravim jedan od poznatih krugova, ali u drukčijem smeru.

krug je koliko sad pregledam post-training prvih 3.3km asfalt uzbrdo, zatim do raskrsnice na 7.5km gore-dole po makadamu, i odatle do kraja opet asfalt nizbrdo, dakle od ukupnih 12km sam imao samo 4.2km makadama pa je možda i zato neloš prosek jer sam ga završio ispod sat vremena, tačnije 59'.

pulsmetar nisam nosio nego telefon, a nisam planirao nikakvu jurnjavu pa nisam stavio ni bluetooth traku na prsa, no obzirom da sam bio solidno kofeiniziran biće da su mi bili poviši pulsevi, šteta što nisam znao da ću tako da "prokinem".
kontam da ću sutra na biciklu jer posle ovakvog treninga nema potrebe za dodatnim maltretiranjem tetiva i ligamenata, policijski vikend počinje u 13h pa bi to trebalo da znači da krečenje obustavljam oko 10h, valjda će dotle dovoljno otopliti.

Nema komentara:

Objavi komentar