31 listopada 2020

evo nisam pametan

probudim se napokon naspavan, odmoran i raspoložen.

lepo doručkujem i počnem da razmišljam o treningu.
zgodno mi se uklapa jer Lola ima neku malu obavezu pre podne i onda mi taman uleće taj dan kada bih ionako išao sâm na trčanje jer bi mi svako društvo samo smetalo u koncentraciji.
skroz drugo je kad idem na trčkaranje u društvu pa je to praktično žurka na otvorenom.
rekoh da očitam šta spravica kaže, koliko i kako sam se naspavao, koliko sam se odmorio i da li me osećaj slučajno vara?
kad ono frc Lepojka!


mene si našao da zezaš, ha?
pa gledaj sad ovamo, watch this space što bi rekli ameri, da vidiš koliko sam odmoran kad sam umoran i vice versa, moram nekad i da obrnem igricu.
ili što bi rekao blogoje, veruješ li meni ili svojim očima?

proverio sam i bateriju jer mi se ne skida sat svaki čas, piše da imam za 6h trčanja, nadam se da će manje trajati :-)
pa ću je dopuniti dok se budem tuširao, obično sam ga dopunjavao petkom a sada je otkazan treking na Vršačkom bregu pa vikend izgleda malo drukčije, doduše nedelja je najavljena baš lepa pa možda smislim nešto alternativno.


nisam na brzaka našao bolju sliku od ove manekenske a hteo sam da najavim sredinu života ovim noosa 11 koje su juče stigle do neverovatnih 940m a još uvek izgledaju bukvalno kao nove. one su jedne od onih koje će me proneti kroz zimu, nadam se. patike bi mogle da zasluže i poseban blog, taman da i ja sa sobom raščistim šta još imam od onih "može za još pet treninga po kiši ili bljuzgi" preko "može da tera još koji mesec dok negde ne puknu" pa do ovakvih "brojke kažu jedno a stanje im je puno bolje, dakle rokaj".

juče sam pomenuo oktobar koji će stići negde blizu 400km, a godina mi je trenutno na relativno skromnih 2154km čemu je najviše doprinela korona i otkazivanje svega u aprilu, plus "letnje vreme u proleće" pa sam svaki lep dan pokušavao da iskoristim za što duže vožnje novim mtb-om. ako ostatak godine bude u okviru prosečnih novembara i decembara, mogao bih da stignem i do 3000 ukupno, posebno zato što ne očekujem neke trke tokom zime i čisto sumnjam da će u narednom delu godine da mi se trči išta drugo osim onih (što bi garmin rekao) "neproduktivnih" laganih polu-dužina.

u trenutku dokolice čekajući TreninG sam se setio da napišem nešto na vansportske teme, pa koga zanima, bujrum:


dok sam ja ubijao vreme, počela je kišica :-D 
setih se epizode Beni Hila kada on sa dve čobanice čuva ovce, počne kiša, on onoj zgodnijoj razbacanoj plavuši kaže 
"počela je kišica, ne možemo čuvati ovčice, IDEMO SE ZABAVLJATI" 
i odvuče je pod jorgan
nakon toga izađe napolje, druga čobanica ona ružna kao konji da su je žvakali pa ispljunuli, poviče 
"pada kišica, ne možemo čuvati ovčice po kiši?"
a on brže bolje izvadi kišobran 
"možemo, možemo" :-D

nemam baš kišobran za trčanje, ali i kačketić će biti dovoljan

Nema komentara:

Objavi komentar