06 lipnja 2021

nedeljak i ponedeljak


primetili ste, a možda i niste, najverovatnije niste, ali kao da jeste, da me tokom nedelje nije naročito bilo na društ. mrežama a razlog je jednostavan, računaj par sati puta + presvlačenja pre trke, 4-5 sati zagrevanja stajanja trčanja i šetanja do auta i presvlačenja nakon trke, još sat u lidlu i sat i nešto putovanja nazad i eto jada.

dva dana nakon one neplanirane brdske dužine od 34km sam iznašao "kartu viška" za pozorišnu predstavu zvanu maraton, doduše raspitivao sam se za broj za 21km ali su mi dušmani uvalili jedan za 42km, što se uz neki novi dodatak na stazi produžilo do 43km, nadam se da će dogodine to ispraviti obzirom da su protesti već postali podosta bučni :-)

obzirom da je policija zatvorila prilaz garaži u Masarikovoj gde smo se godinama uvek parkirali, morao sam da dodam još par ulica na planiranu šetnju do Garmin šatora gde me je čekao startni broj, pa sam onda u preostalih desetak minuta na raspolaganju morao da trčim umesto da se prošetam, ispalo je neplanirano zagrevanje. 
mislim, ko se normalan još zagreva za maraton kojem su drugi i treći kilometar nizbrdo? ali hajde, kako kaže stara izreka, ono što se mora - još ti teže pada.

tako nakon utorka i 34km danas uknjižih 44km, lepa progresija.
više detalja u ponedeljak, nadam se.

Nema komentara:

Objavi komentar