16 lipnja 2021

skečersice i ostale pop pevačice


ovaj put sam samo dva dana u zaostatku pa sam nekako presrećan što se sećam kuda sam trčao juče i prekjuče, čak se sećam i u kojim patikama, biće da ovaj ginko deluje.
za neupućene nabavio sam karton budvajzera i zovem ga ginko, od milošte.
jer roki je balboa a ginko je bilboa, dakle roki mi dođe burazer sad jelte.

evo kako stoje stvari.
nakon neuspešnog prolaska red stazom traila jer me je uhvatilo olujno nevreme na pola (a nisam bio toliko zainaćen da moram da ginem po svaku cenu, ipak nije rat ni olimpijada) juče sam otrčao jedan krug onim "normalnim" nagibima kakvima sam uvek trčao, i da vidiš čuda iako sam bio umoran nisam nigde imao poteškoća, osećao sam se kao u starim danima.
naravno da sam bio još umorniji jer ovako terati dan za danom iz težeg u još teži trening nije moglo potrajati doveka, ali nekako izgurah.


i jutros mi dune da opet odem na trčanje pa kom odojci kom okorci, pa odalamih sat vremena polubrdskog tempića.
prepodesio sam sat da mi stalno u dnu ekrana pokazuje kadencu jer mi je nekako potrebno da me neko opominje da ne trčim nekom mrtvačkom frekvencijom kao slou moušn, i tako se naterah da uprkos umoru PLUS kraćoj pauzi između dva treninga (ovaj put od popodne do ujutru) nateram sebe na neuobičajen napor za pred posao.
zato sam popio pola kile izotonika pola kile soka od zove i pola kile jagoda.

sa posla sam skoknuo u obližnju prodavnicu u kojoj drže skechers patike da vidim koji mi broj treba da mogu da naručim onlajn, no ispostavilo se da oni imaju skroz drugu ponudu (office shoes) od prodavnice iz koje planiram da naručim (beosport) no nema veze, kao što sam i pretpostavljao (jer sam već trčao u skečersicama, pre 4 godine čak i polumaraton u slavonskom brodu za 1h23') umesto 45 kao najk bruks mizuno ovde mi je taman 44.

štaviše prodavačice su bile toliko simpatične da sam naručio i od njih jedan model kojeg PAK NEMA u beosportu, tako da na kraju možda završim i sa tri para. mašala i bujrum dva u jedan, a šta ću kad je sve nekako jeftino. ionako će mi ta tri para potrajati manje nego da sam kupio samo jedan par nekih mizuno ali šta ima veze, sve dok ne spadnem na kalenji još uvek se mogu nazvati barem osobom nižeg trkačkog ranga.

Nema komentara:

Objavi komentar