04 lipnja 2021

vikend koji me nije voleo


nakon planiranog brendiranja celog tela juče sam kompletirao donji deo organizma i namontirao pločice na sprinterice te otišao da ih isprobam. nakon dugog trčanja i tempo dužine na bicikli neminovno je trebalo malo predahnuti pa sam vreme za trening podelio na dva dela - prvi deo je otišao na čišćenje bicikle i montiranje sprinterica, a drugi deo na probnu vožnju.

sad, ja nisam nikad bio čovek od testiranja koji je objavljivao neke zaključke i dovodio druge u zablude tako da neću na to zvanje pretendovati ni jutros, meni je bitno da mi veličina odgovara i da su lagane, zato nisam ni uzeo onaj skroz crni model sa tri kajšića iako to vezivanje više volim. one su na osećaj imale po kilo a ove po pola kila, pa sam zato i žrtvovao razliku u ceni - 14 naspram 10 hiljada.

obzirom da nisu imali sve brojeve u prodavnici u Novom Sadu, za Lolu smo naručili onlajn i nekim čudom su stigle za samo par dana iako je postojao samo jedan par dostupan u beogradskoj prodavnici. eto neke koristi i od ove korone, kontam da bismo inače zapucali u bgd da kupimo "uživo" a ovo sad kad se prešaltaš na onlajn naručivanje odjednom sve nekako deluje brže i lakše.


ja bih radije da su moje crne a njene kaki, ako se tako zove ona moja boja. nešto mi se baš i ne kaki tako da ću ih verovatno nečim malo našarati, samo da osmislim nešto normalno da ih baš namerno ne upropastim kao i većinu drugih stvari koje sam "prepravljao". 

imam neke VELIKE vesti za vikend ali o tom potom.

Nema komentara:

Objavi komentar