27 veljače 2022

počelo je, počelo!

nakon nula pa dva 
pa nula pa nula pa nula 
pa jedan pa nula pa nula, 
juče sam pretrčao PET KILOMETARA!
još sam se obukao kao za šetnju pa mi je na trčanju bilo pretoplo, tako je to kad nemaš redovnost pa od tjedna do tjedna zaboraviš ono rutinsko šta se nosi na +2, na +6, na +9, na +13...
to je dakle dramatično povećanje u odnosu na prethod

eto dokle sam stigao, na pola reči sam upalio excel da pogledam o prethodnih KOLIKO dana se radilo kako slabo ili nikako trčim.
onda sam primetio da nemam upisano zadnjih 3-4 dana, pa sam gledao po garminu kuda sam sve lutao pa sam to sve redovno zaveo, i vratio se ovde a da nisam proverio to što je trebalo.
alchajmer u najavi, šta u najavi, u peaku.

izgleda da me trčeći žar držao samo prvih osam dana februara, TAKO EXCEL KAŽE, i dalje odatle ga praktično nije ni bilo, ali sam biciklom prošao zaista diljem lepe naše, te mogu biti zadovoljan načinom na koji sam proživeo taj kraj-koji-nije-kraj zime.

elem:
to je dakle dramatično povećanje u odnosu na prethodni period jer sam u prvih devet dana februara pretrčao 58km, u drugih devet dana 00km, a evo u trećih devet dana imam 13km do jutros, pa ću još nešto malo renovirati jutros i onda užina i opet na trčanje, moram oboriti rekord treće trećine mjeseca nakon 6+2+5 od čega ništa uzbrdo nego pola nizbrdo + pola ravnog.

Nema komentara:

Objavi komentar