21 veljače 2022

novi svetski rekord u troskoku

skočio sam dva puta po pedalj prema napred i treći put pola metra nazad i postigao sam negativan rezultat od -5cm što je rekord za ginisa jer niko još nije skočio toliko da dođe sebi iza leđa - jedino objašnjenje je da sam troskokom preskočio 40+ hiljada kilometara i da mi je zafalilo 5cm da napravim pun krug oko zemlje. 
no toga se baš ne sećam.
kao što se jedva sećam poslednjih trčanja.
bio je neki upit na fejsu kaže opišite svoje trčanje naslovom poznatog filma, napisao sam Memento.
moram da pogledam u garmina ili stravu koju nemam ili excel da bih se setio koliko i gde sam trčao, i moram da pogledam slike sa trčanja ako sam slučajno zakačio vrh patike da bih i njoj dodao kilometražu, to je isto kao i onaj iz Mementa dok lista svoje papiriće i pregledava tetovaže.

najavili su kišu pa me sutra možda malo popusti alergija.
nakon treninga nisam pio pivo jer se uveče održava projekcija nekog filma koji nadam se nije baš skroz za decu, mada sumnjivo zvuči, nešto o pričama pasa lutalica kojima glasove pozajmljuju poznati glumci.
tek od tog pozajmljivanja glasova mi se povraćalo na prvi pogled ali give piece a chance.
to je kad ti na promociji nekakvog bureka kažu, ajd bar probaj parčence.
ili nakon sedam dana burek dijete, give pizza a chance.

elem danas je bio dan za popravni, pošto sam neopravdano nepokušao da namažem neki normalan trening no pobegao u rikaveri, a pa eto nadoknadio sam.
dva i po sata po poprilično grbavom terenu, išao sam onim 29'' mtb-om sa BIG točkovima i nisam brinuo za loš asfalt u drugom delu vožnje, a išao bih i duže nego se opasno nakomračilo, plus je svakako kiša bila u najavi.

umor od 4 sata renoviranja sam oprao jakom crnom kafom i mogu vam saopštiti rezlutate istraživanja na uzorku od komada jedan, u kašičici mljevene kave ima najmanje duplo više kofeina nego u onoj tableti iz prodavnice suplemenata na kojoj piše 200mg.
što znači da ili kašičica kafe, onako navršena do maksimuma, ima 400mg, ili tablete imaju po 50mg ako ne i manje.
radije ću da verujem u ovo drugo.
postoji i način da se potvrdi teorija a to je da popiješ 3 tablete X 200mg pa ako ni to ne deluje, onda si pobedio, a ako nekoliko sati vidiš duplo i puls ti je 120 samo od stajanja ili lagane šetnje, onda se istraživanje mora ponoviti na većem uzorku.

Nema komentara:

Objavi komentar