23 veljače 2022

zbud lunjenog

ajde da mi neko protumači ovo:


znači bukvalno smo u metar-dva razmaka išli istom putanjom, nosili satove koji nemaju gugl plej podršku tojest vezu sa stravom, pa je svako morao da zasebno skine svoj fajl u komp, i da ga "podigne" na stravu.
MISLIM JA NEEEEEMAM STRAVU, NEGO NA MOBACHU UPALIM INTERNET PA TAMO IMAM STRAVU, ALI NEEEEEEEMAAAAAAM STRAVU, MISLIM KAO APP!!!!
i onda meni ispadne 80 metara kraća staza (?), što i nije toliko važno, nego njoj ispadne 30m više uspona, E TO MI JE ITEKAKO VAŽNO :-( 
pa nije mi skakala po glavi i preskakala me kao konopac.
neću sad da pišem o kojim se satovima radi jer smo ih dobili na nekoliko dana kao izložbene uzorke za testiranje, a ja ću svoj da vratim već sutra jer dugmići nisu na istom mestu kao na garminu i već me zaboleo mozak.
verovatno bi sve bilo super sa nekim samsunzima ali trenutno furamo neke huveje koji nemaju gugl, a bez gugla nemaš ni stravu, i onda sve mora polukružno da se svrši.
doduše igrom slučaja vreme (total tajm) nam se poklopilo u sekundu, iako ona ima auto-pauzu uključenu a ja sam na semaforima stiskao stop pa start, znači pa-pa-paranoja, le-le-lepa moja.

Nema komentara:

Objavi komentar