01 lipnja 2023

sjaši s Maje pa uzjaši June

ode Maja neslavno sa malo kilometara pretrčanih a dođe June mlado, potrčaću vrlo rado.
kao što i jesam, što se Juneta tiče UŠAO SAM U PUCANJ!
RADI CAPSLOCK!
jutros udarnički a za promenu nisam trčao od/do Lidla jer je Lola otišla u solo kupovinu, pa sam ja samo produžio dalje i napravio neki skroz deseti krug.
opet sam zaokružio na desetak kilometara, juče sam skratio koji metar a danas produžio sasvim slučajno pa eto.
prošla je tek polovina dana, ako bih ovako nastavio i 30 dana 60 polovina imao bih 600km do kraja meseca ali pošto više nisam maratonac nego đoger to se naravno neće desiti.
garmin mi šalje mejl da sam pretrčao maksimum za brooks asteria iako uopšte u njima ne trčim, valjda misli da ću još i to podešavati a ovamo sam jedva našao vremena za tuš i čaj i blog, di ćeš više.
pa na poso.
jutros sam uzeo one mizuno vawe ili wave nikad neću zapamtiti sky nešto jer su bele a imao sam nošene štreberske bele čarapice pa iako na patikama piše mizuno a na čarapama nike nisam tome pridavao pažnje, samo da sam složio boje, belu i belu tačnije.
prvih par kilometara su mi bile teške noge i umalo da odustanem, prosek 5'30'', sparina ludačka, zastao sam na jednom mostu posle 4.4km da se malo razgibavam i rashladim na vetriću, posle toga malo osetio da su mi se odvezale noge i do kraja mi se prosek spustio skroz do 5'07''/km iako sam dosta kružio po gradu i zastajao i pretrčavao i naglo skretao po svim mogućim osama.

Nema komentara:

Objavi komentar