29 prosinca 2017

2992

Negde sam se preračunao i sada sam teško nesrećan. A možda i ne budem, ako uspem da kreativnošću pobedim nesrećnost. Nekako sam zapamtio da imam pretrčanih 2976km što JESTE istina, no dok sam jutros trčkarao izračunao sam da mi fali 34km do 3000. I još sam fino sastavio "plan" da u tri dana pretrčim po 17km, dva puta za ovih 34 i poslednjeg dana godine da bih stigao do 3017, obzirom da je godina 2017-ta. Isto tako sam 2008-me pretrčao 3008km i to sam tek pre par dana video. Ko zna, verovatno na nekom od starih blogova piše nešto i o tome, treba kopati po arhivama ako uopšte postoje.

I tako sam sa jutrošnjih 16km neplanirano izbio na 2992 i sad mi fali samo 8+17km do željene "fora" brojke, što je odjednom ispao premali izazov nedostojan MOJE VELIČINEEEEE!!! Hehhh. Šalim se. Ionako je u nedelju najavljeno lepše i vedrije vreme, a obzirom da ne radimo možda nešto i iskomplikujemo na biciklama. Gde ćeš lepšeg završetka godine nego da smetaš hordama i stampedima vozača koji svi odreda pijano i bezglavo žure na neko jako važno odredište. Biciklista na putevima, poslednjeg dana decembra, je nešto slično loptici u fliper aparatu.

A sutra je haotičan dan na poslu pa ću verovatno odmah ujutru pohitati na trčanje da ne bih rizikovao da mi kasnije tokom dana propadne. Dakle sve zavisi koliko će me sabajle pogoditi inspiracija, i koliko će mi "ostati" za nedelju. Nekoliko kilometara "manjka" je najlakše nabiti ovde u školskom dvorištu na betonskoj stazici od 250m, par ubrzanjaca i eto ga. Tako da mislim da mi se plan definitivno iskristalisao. Idemo na 3017km!

(naravno da bih u nekom Izazovu mogao za dva dana da pretrčim mnogo više od tih smešnih 25km, no neka nešto ostane u nogama i za sledeću godinu)

Iako ću se gotovo sigurno javiti do kraja godine, koristim ovu priliku da se svima zahvalim na lepim željama za 2018-tu, i da uzvratim istom merom. Ako mi krene nabolje, neka vama bude još bolje, a ako nešto zaserem e onda POSEBNO želim da vama bude duplo bolje, zbog ravnoteže među zvezdama! :-)

Nema komentara:

Objavi komentar