04 prosinca 2021

četvrti dvanaestog

eee dragi moji, tu smo došli i do onog incidenta kada je Četvrti gađao Dvanaestog flašicom vode jer nije hteo da se pomeri u krivini, da bi Četvrti prošao kraćim putem.
nego je Dvanaesti išao uporno uz ivičnjak i Četvrti je morao okolo, a Drugi i Treći su mu već odmicali, i tako je on na okrepi samo dograbio pola litra vode i odmah odustao od okrepe videvši da će morati da produži putanju, te je Dvanaesti dobio pola kile u kičmu.
kasnije je Četvrti postao Poslednji jer je diskvalificiran, te je Peti postao Četvrti.
i otad se ta trka pamti kao "onaj dan kad je Četvrti Dvanaestog!"

bila neka žena nije ništa drugo znala reći nego aj lav ju i tako ponavljala samo to i kad god je neko pita kako se zoveš ona govorila aj lav ju i na kraju je svi zvali Ajla Vju i istrčala polumaraton ispod dva sata i spiker vikao "bravooo ajla vju" a publika mu slala poljupce i crtali mu prstima srce u vazduhu i kasnije se venčali i živeli sretno do sledećeg polumaratona, tu se udala za sudiju koji je stajao na cilju.

dakle Decembar
01. 0 km
02. 0 km
03. 14km
04. 16km
opaaaaa, idemoooooo
evo digao sam prosek sa nule već na 7.5km dnevno, ako bih sutra pretrčao 19.6km (jer na oba trčanja imam nešto zalihe preko 14+16) onda bih sutra imao 50km u 5 dana i to bi bio baš onako kickstart decembra na velika vrata.
mislim na mala vrata uđeš u velikom stilu, to se kaže na velika vrata.


prošli su svi black friday i black monday tako da mogu opet da pogledam koje su patike najpovoljnije za porudžbu, obzirom da su tri para koje najviše rotiram stigla do 926 + 759 + 702 kilometra.
odmeravam neke lo-fi NB za 45 evra kao da mi život od toga zavisi da ne kupim neke mizuno od recimo 80 evra i iako nemam pojma zašto to radim nekako me sami prsti odvuku baš tamo umesto da kao gospodin čovek naručim nešto što je provereno kvalitetno, jok, on bi radije da eksperimentiše sa najjeftinijim modelima.
valjda je logika nakon svih ovih godina poludela i kaže "ionako ćeš svake izgaziti i baciti, zašto onda kupovati bilo koje osim najjeftinijih?"
dok ja merkam ove bolje će se rasprodati ali to neću shvatiti kao kaznu nego kao mig sa neba da ipak treba da kupim one lo-fi.

evo pogledao sam.
filter -> muški -> patike -> trčanje -> 45
i od brooks imam glycerin 19 za 140€,
od mizuno imam wave skyrise 2 za 115€,
od nike imam neki pegasus 38 za 109€,
eee a od NB imam da biram za 40-50-60€ štagod, plus od srednjeg spektra game imam M860 ili M108 za 90-100€ i već mi je muka od guglanja recenzije kakve su, plus nisam siguran u veličinu :-/

Nema komentara:

Objavi komentar