11 ožujka 2023

odmorić

već sam krenuo da pišem kako mi je jučerašnji dan bio Dan Odmora i setim se da sam već opisao onaj "trening" (ha!) od 7.7km a da mi je odmarajuće bilo samo popodne.
A NE CEO DAN.
eto kako sam postao zaboravan otkako sam napunio 99 godina, nisam se tome nadao.
elem imam tri fotke sa tog popodnevnog rikaverija "između dve kiše" pa ću da vidim kojim redosledom će da se pojave ovde, jer nema nikakve uzročnoposledične veze sa redom kojim sam ih odabrao:


a-ha, obrnutim redom, ali nema veze.
siroti jazavac je stradao na šinama, tojest mali jazavac, onako veličine ragbi lopte.
veliki obično budu veći, kao što im i ime kaže, htedoh reći stariji a ne veliki, dakle pravilno bi bilo da stariji obično budu puno stariji. pa samim tim i veći.
guglao sam badger footprint verujući da će da mi izbaci makar kakve rezultate ali pre svega da će da me savetuje "da li ste možda tražili..." pa da tako saznam kako se zaista kaže otisak šape ali izgleda da sam potrefio iz prve.
početnička intuicija.


nakon žrtve evo i slike ubojice čeličnih živaca, čuo sam ga sa par kilometara udaljenosti pa sam utrčao u tunel da bi fotka bila ekskluzivnija, odnosno obzirom da sam U-trčao onda je inkluzivnija, ol inkluziv, vlak tunel i ekskluzivna fotka.


i na kraju ovaj mučeni opel kadet koji ko zna otkad stoji tu, nije čudo kad za neki truli krš napišu da "mora da je stajao parkiran pored opela" pa je tako zaradio infekciju rđom i buđom. iliti što bi rekla zapadna braća hrđom i hbuđom.
dosta si drobio sale, ajd na trčanje, neće se salo istopiti od gledanja u trulog opela.

Nema komentara:

Objavi komentar