26 ožujka 2023

42 nijanse crne

nada umire poslednja a obzirom da se previše ne nadam da ću pristojno istrčati taj maraton za 4 nedelje mogu se barem nadati da će mi to poslužiti kao jedina i dugoočekivana Dužina za neki sledeći.
doduše, ako se nekako konsolidujemo do sledećeg vikenda (jer sahrana je u utorak), nigde ne piše da na treking ligi moram trčat kratku stazu, a sve se vrti tu negde oko čini mi se 20-30-40km, evo sada ću proveriti jer nisam unapred spremio domaći zadatak.
pa ovako u hodu pravim planove.


evo: 19.5 - 30.3 - 39.5km
S TIM ŠTO...
mala staza od 20km cela ide pored jezera i to je nešto baš onako lepo za oko i dušu.

srednja staza ne ide 3km uz prvo (desno) jezero, nego 2km uz drugo (levo) jezero, a to te košta 12km trčanja kroz njive da bi do tog drugog jezera uopšte došao.
dakle staza za samoubice.

duga staza je 9km duža od srednje a ne ide baš ona 2km uz jezero kuda ide srednja/plava, nego ide ostatak kruga oko drugog jezera, što još uvek ne menja činjenicu da ideš onih 12km kroz njivurde.
jedino se menja odnos jezero:njive a i taj sendvič je nekako sočniji od plave staze gde između dva sloja tosta (njiva) imaš samo kratko osveženje (šunku i majonez) uz jezero, dok na najdužoj stazi praktično stigneš da zaboraviš njive dok jedriš oko drugog  jezera, da bi te opet klepile u završnici.

inače danas sam nekako uspeo da uglavim 10.5km trčanja a morao sam "na i po" jer sam juče takođe imao "i po" no oba dana sam trčao u istim patikama pa mi je bilo lako da im dodam km u excelu.

Nema komentara:

Objavi komentar