30 ožujka 2023

feniks, kakva simbolika

došao mi mejl od lokalnog dealera garmina... u kojem pozivaju kupce na veliku prolećnu akciju satova... i obzirom da trenutno ja nosim lolinog garmina jer je bolji od mog starog suunta kojeg ona nosi... jer njoj nije toliko potrebno praćenje treninga, obzirom da je već neko vreme muči koleno... sad ću ceo blog ovako sa tri tačkice... i skontam da osim 20% i 22% postoji par modela sa nenormalnim popustom od 27% što mi dođe skroz ista cena kao da uzimam preko onog zagrebačkog kluba kojeg sam počasni član... i tako sam jutros naručio.
eto je i tačka.

pored ove trenutačne oznake ovaj novi će imati sufiks x i iza njega sufiks pro što znači da će biti malo veći i da će mu baterija trajati još duže i da će imati još par nekih mogućnosti koje ću tek imati zadovoljstvo da istražim.
naravno dinamika trčanja će moći i dalje da se prati obzirom da pro traka za grudi može da se upari sa svakim naprednijim modelom, i eto.
jedino će mi osećaj biti kao da na ruci imam vezanu ciglu ali šta ćeš, nije lako biti influenser i sportski fešn model.

u međuvremenu sam se setio da je biciklistička sezona uveliko počela, pa sam krenuo i ja da se vrpoljim kada ću opet na vožnju, i obzirom da sam zadnjih dana dosta trčao i svakog dana bio po još 10% umorniji, rekoh danas ću već biti polumrtav, pa bolje da umesto na trčanje pobegnem negde na biciklu.
i odabrah trkačku, i odoh "bogu na istinu".
mila majko koliko je teško dok se ne navikneš.
imao sam 6 uspona i na svaki sam se jedva popeo.
samo bih negde šaltao da mi bude još lakše i još lakše ali nemaš ovde onako sitne prenose kao na mtb-u i šaltanju brzo dođe kraj, a patnjama početak.
svaki kraj je novi početak, jelte.


imao sam u 61km nepunih kilometar uspona i nekako sam uspeo da namaknem prosek na 26.3 a kad razmislim biće da nisam nikada na ovoj stazi napravio nešto bitno preko 30 što bi značilo da sam na četvrtoj vožnji na trkačkoj u zadnje dve godine, samo 10% sporiji što je doslovno ništa, ionako svaku sezonu započneš tu negde pa se tek odatle polako treninzima približavaš nekoj boljoj formi.

za sledeći tjedan je najavljeno zahlađenje pa ću se već natrčati, a od kluba je stigao poziv za državno u maratonu, dovoljno je samo se prijaviti i startnina je besplatna, uraaaaaaa!!!!!

Nema komentara:

Objavi komentar