15 prosinca 2020

korona lockdown policijski sat vakcina

 stavio sam takav naslov da bih pratio broj poseta blogu na osnovu google-anja, ne pada mi na pamet da pišem o nečemu od čega ionako ne možeš živeti na društvenim mrežama.
meni treba skroz drukčija vakcina, da se izmisli neka ždrepčeva krv u inekcijama i da mi se to ubrizgava pred spavanje da bih se lepo odmorio tokom noći.

sinoć sam pomislio da mi se spava jer svi znamo taj osećaj i nismo ludi da odemo u krevet kad nam se ne spava, no nakon toga sam ostao budan skoro par sati.
dalje odatle se ničeg ne sećam sve do buđenja kada je nešto tresnulo na parkingu, psi su se razlajali, pogledao sam ka prozoru i bio je mrak.
verovatno će sad 7 pa će svanuti, pomislio sam i pogledao na telefon koji je rekao 05:40. 
pa divno, spavao sam čitavih pet sati.

i naravno odmah skontao da će mi dan biti "kesa", to je u zemunskom žargonu nešto bljak.
postojao je i bend "žene kese" mada nemam pojma ko su i šta pevaju i kako izgledaju, samo sam za to čuo par puta pre puno godina. 
tako sam jutros u odnosu na jučerašnji voljno spor futing od 10km otrčao nevoljno spor futing od 14km, naime razlika je u tome da ni juče ni danas nisam imao volju za iole brže trčanje no juče sam bio umoran i zadovoljan svakakvim tempom a danas sam trebao da budem odmorniji ali nisam bio i taj osećaj podosta liči na neko nezadovoljstvo.

ali sam zato evo već tri puta doručkovao, to je onaj poznati mehanizam kada telo povećanjem šećera u krvi pokušava da se odbrani od uspavljivanja.


trčkaranje sam završio na poslu, malo se istuširao i nešto sitno uradio, i sad pravim planove za dalje jer ću izgleda sav posao završiti za samo dva-tri sata.
ako je nešto prednost ovoga, to je trudničko radno vreme, ponavljam to već godinama.
imam u mapMyRun najmanje pedeset trasiranih mogućih putanja (routes) pa ću za popodne odabrati jednu za popodne, koja je ovde najbliže gradu.
samo da užinam još 3-4 puta pa ću moći da nastavim dalje u život.

Nema komentara:

Objavi komentar