03 prosinca 2020

treća sreća, tojest njezina polovina

 evo kako je to bilo jutros, kad sam se probudio, nisam bio u prvih 400, nisam bio ni ona internet greška 404, ali sam bio debelo u prvih 500, što mi naravno ne znači ništa, ali eto kažem


i nakon jutarnjeg trčanja, cap-carap, opasno sam se primakao top100, samo na ovom skrinovanom delu se vidi da nas ima čitava petorka a možda i neko ispred i ispod, sa istom kilometražom. već i ovih 66 ukazuju na prosek od 22km/dnevno s tim da sam naravno onog prvog dana malo podvalio pa sam planinarenje koje je kasnije preraslo u trčkaranje kompletno u jednom fajlu zaveo pod "run" i tako sebi pribavio bonus kilometriće, heh heh.


već vidim da će vikend doneti zanimljive igre i kombinatorike jer bi mi svakako bilo pametno da barem jedan od tih trening-termina iskoristim za biciklu. 
to bi bila prilika da malo propadnem na listi ali se možda od toga malo i odmorim, ili barem predahnem, pa bi onda (kao i ama baš svaki raniji put kada sam se akao s čelindži) imao motivaciju da narednih dana opet ganjam poziciju sa koje sam svojevoljno sleteo.

izbor staza za trčanje je donekle ograničen jer sam primetio da duva zaista jak istočni vetar (nekakva produžena košava) koji je od Beograda skroz raščistio maglu do samog ulaza u grad, pa su zato sve klisure na drugoj strani sveta popunjene dimom i maglom.
zato je tamo i temperatura nekoliko stepeni niža, jer je s vetrom otputovalo i svo zagađenje.
tako da za popodne/predveče opet moram da planiram izletić na tu stranu; koliko god duša bila željna promene i planina, bolje je da ti čist vazduh i zdravlje postanu monotoni (mada neće) nego da ti želja za velikim promenama trasira put među kancerogene čestice.

Nema komentara:

Objavi komentar