16 prosinca 2020

paradoksimoron

da vidiš čuda, više guglanja je dočekao blog sa brojevima u naslovu, od onog sa čipevima i vakcinama. juče sam nakon drugog trčanja došao na 124. mesto a jutros nakon današnjeg prvog trčanja "samo" na 130. iz čega zaključujem da se tokom evropske noći više zakuvava na rang listama, a da kasnije dođe do zatišja, to je bila prva ideja, ali kad malo razmislim, NIJE tako nego između popodneva i prepodneva prođe 18 sati pa je logično da ću više "pasti" na listi, a kada nakon što završim prvo trčanje (jutros u 09:50, tik pred posao) nakon nekih samo 7 sati završim i drugo, logično je da će pomak biti još više ka napred. dakle objašnjeno. evo sad kad proverim, juče pre podne sam bio 155. i to se skroz uklapa u teoriju, a mogao sam i prvo da proverim pa tek onda da pišem?


ono što se odmah primećuje je da više ne pominjem top 500 i top 200, jerbo sam se uglavio odmah na treću stranu plasmana (3 x 50), a kad izbaciš ovo nešto ludih ženturača koje trče stotine kilometara možda sam koji put opasno prišao i top 100. što je bilo pomalo neočekivano nakon što sam prvi vikend decembra potrošio na biciklu i dva dana nisam potrčao ni metra. ali rekao sam već i tada da će da usledi jurnjava i dostizanje, i da sam upravo zato tako nonšalantno krenuo u decembar, da bi mi izazov bio veći kako mesec odmiče.

kao što sam i najavio evo blog pišem 16.12. oko podneva, dakle 15.5 dana od početka meseca i 15.5 dana do Nove godine. ovako na aritmetičkoj sredini imam pretrčanih 346km, s tim da strava i čelindž pokazuju više jer sam u mnoga trčanja ubacio male (ili u par navrata manje male) delove pešačenja ili planinarenja, a to je sve otišlo zbirno u čelindž kao "pređeni kilometri" zavedeni pod Run. neki prehodaju sve što tamo prijave pa tako ni mojih 5% nije za uzbunu, a što se tiče toga ionako ne postoje pravila pa je sve pređeno bez pomagala skroz pošteno prijavljeno. 

Nema komentara:

Objavi komentar