14 prosinca 2020

takoe

 naravno da sam bio u pravu, niko ne čita brojeve i oni su samo mala govanca na trotoaru koja svako pokušava da preskoči. doduše Lola ima izgovor ili opravdanje da je blog čitala usred noći kada se probudila pa na desetak minuta upalila mobilni, kaže nije skontala ništa. a ja eksperimentalno napravio proračun kako decembar ima 13+13+13+2 dana da bih došao do cifre od hiljadu kilometara trčanja, to je kao kada bi maraton bio 15km dugačak onda bi ga svako pretrčao za ta famozna tri sata. pa ako mesec potraje 41, ili još bolje 91 dan, onda bi svako mogao da pretrči hiljadu km. ajd nema veze.

elem nakon onih 36km juče morao sam malo da odmorim. ali baš i nisam. veče nakon Dužine sam se po kući kretao korakčićima od jedva pedalj, no malo bolji san od uobičajenog mi je vratio nešto svežine na koju ujutru baš i nisam naviknut. nakon doručka sam se odlučio za nešto malo drukčije, umesto običnog tapa-tapa trčanja ujutru pa uveče, odabrao sam klasičan futingić od sat vremena najsporijeg mogućeg truptanja. 

i desila se revolucija, nakon toga sam se na neku foru aktivirao i u narednih nekoliko sati postigao sve što sam planirao da završim do nove godine. nakon užine sam otišao na ono pravo trčanje koje sam štaviše produžio za 20% u odnosu na planiranih 14km pa sam tako uspeo da se probijem daleko u top 200 na čelindžu. što mi i nije bilo toliko važno doduše. bilo mi je super što se osećam vraćen u život i energiju, donekle neočekivano lako.


ostaje nam još 15.12. i onaj sledeći dan do podne kada ćemo stati na liniju koja označava tačno sredinu decembra. biće i to zanimljiv trenutak da se izvedu neke statistike i projekcije, kome je do igre. onima drugima ću spremiti neku anegdotu, a imate i kod mene na fejsu danas neko razmatranje koje za sada nailazi na velike odjeke, pa izvol'te.

Nema komentara:

Objavi komentar