24 srpnja 2021

roglić i podgaćar

nažalost moram da napustim ekran televizora baš kad se razvija drumska trka na OI, moraće da radi neki odloženi repeat nakon što obavim svoju vožnju za danas.
nadam se da će barem ženska trka sutra ujutru dočekati moje oči u cilju.

juče je bio dan laganog hajka - odmora, tojest dosta se radilo na poslu (ali se dosta i zaradilo što obećava lep vikend) pa sam posle toga lepio sve i svašta i isprobavao pištolj za vruće lepljenje na raznim podlogama, a između ostalog sam čak probao da zalepim i dve unutrašnje gume od mtb-a, trenutno su naduvane i gledam da li će da popuste ili mogu da krenu na vožnju.


uspeo sam da zalepim i famozne puma road racer koje su mi bile jedan od najsrećnijih "ulova" u životu jer sam ih gledao po katalozima godinu dana i odjednom su se pojavile u N-sportu baš pored hotela Vojvodina gde smo bili smešteni pred NS maraton, naravno da sam ih odmah kupio i naravno da sam promašio broj i uzeo pola broja veće, i nakon toga ih godinama budžio nekim drukčijim ulošcima...

nakon nepunih 200km su se razlepile jer imaju neku imitaciju ikebana đona koji se odvojio od podloge, verovatno od vremena (tako mi je obućar objasnio za salomonke, kada prođe nekoliko godina lepak popusti čak i na nenošenoj obući).

očigledno im je kanta pred nosom i neće još dugo živeti, ostaće zapamćeno da sam u njima otrčao lični na trening-polumaratonu od kazneno-popravnog doma do Pričevića i nazad, za desetak sekundi ispod 1h23', e sad da li je do patika ili do mene presudite sami.

Nema komentara:

Objavi komentar