subota, 24. srpnja 2021.

roglić i podgaćar

nažalost moram da napustim ekran televizora baš kad se razvija drumska trka na OI, moraće da radi neki odloženi repeat nakon što obavim svoju vožnju za danas.
nadam se da će barem ženska trka sutra ujutru dočekati moje oči u cilju.

juče je bio dan laganog hajka - odmora, tojest dosta se radilo na poslu (ali se dosta i zaradilo što obećava lep vikend) pa sam posle toga lepio sve i svašta i isprobavao pištolj za vruće lepljenje na raznim podlogama, a između ostalog sam čak probao da zalepim i dve unutrašnje gume od mtb-a, trenutno su naduvane i gledam da li će da popuste ili mogu da krenu na vožnju.


uspeo sam da zalepim i famozne puma road racer koje su mi bile jedan od najsrećnijih "ulova" u životu jer sam ih gledao po katalozima godinu dana i odjednom su se pojavile u N-sportu baš pored hotela Vojvodina gde smo bili smešteni pred NS maraton, naravno da sam ih odmah kupio i naravno da sam promašio broj i uzeo pola broja veće, i nakon toga ih godinama budžio nekim drukčijim ulošcima...

nakon nepunih 200km su se razlepile jer imaju neku imitaciju ikebana đona koji se odvojio od podloge, verovatno od vremena (tako mi je obućar objasnio za salomonke, kada prođe nekoliko godina lepak popusti čak i na nenošenoj obući).

očigledno im je kanta pred nosom i neće još dugo živeti, ostaće zapamćeno da sam u njima otrčao lični na trening-polumaratonu od kazneno-popravnog doma do Pričevića i nazad, za desetak sekundi ispod 1h23', e sad da li je do patika ili do mene presudite sami.

1 komentar:

  1. Pozdrav prijatelji, zovem se Marija Josip. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da bih prenio dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kad me supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražio da prestanem raditi jer sam imao rak i slomio sam se. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina mogućnost bila umrijeti, pokušao sam je nazvati, ali ona me ignorirala, poslao sam joj SMS poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem i ne šaljem, pa jednog dana Ući ću u kontakt sa svojim prijateljem na Facebooku i sve sam mu objasnio, a on mi je rekao da je i ranije imao iste probleme, upoznao me s čarolijom za magiju koja se zove Doktor Alaba, poslao mi svoj osobni e-mail i kontaktirao sam ga putem [ dralaba3000 @ gmail. com] i brzo mi je odgovorio, objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem što je to učinio za toliko ljudi koji nikada nisu vjerovali u magiju, ali pogriješila sam što sam ga pokušala uvjeriti 24 sata da baci magiju i izliječi me raka i našao mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzimala sam ih samo 2 dana i bila sam slobodna. Sutradan nisam mogao vjerovati svojim očima, netko je pokucao na moja vrata i taj dan nisam nikoga očekivao, odjednom sam to plakala moja supruga i nisam to mogla podnijeti, molila sam i tražila oproštenje, odmah sam dobio poziv iz moje tvrtke u kojoj sam godinama radio i unaprijeđen sam na mjesto direktora paragonske tvrtke u SAD-u, molim vas pomozite mi zahvaliti dr. Alabi na obnovi svega što sam prije izgubio, možete ga kontaktirati i putem whatsappa / viber sa svojim brojem telefona: +2349039885856.

    OdgovoriIzbriši